Новини:

* * * 2 x CACIB Sofia - 18.02 - 19.02.2012 * * *  Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Български барак - твърдокосместо ловно куче!  (Прочетена 27651 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

m_dyakova

• Гуру
  • Публикации: 1448
    • http://www.bullmastiff.hit.bg
Български барак - твърдокосместо ловно куче!
« Отговор #45 -: Февруари 21, 2006, 11:28:48 am »
Цитат
Или те неговите ягдтериери не са работни,а само ги води по екстериорни изложби! :D  :lol:  :D
Абе, Анди, като съдя по успехите на твоя Адолф, на тоя човек Желев (не го познавам за жалост) кучетата му явно са и работни...  ;)  :lol:  :lol:  :lol:  
bullmastiff.hit.bg

"Винаги съм се страхувал повече от едно перо, от едно шишенце мастило и един лист хартия, отколкото от сабя или пистолет..."
(„Граф Монте Кристо” / 1844 г., Ал.Дюма)

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
« Отговор #46 -: Февруари 21, 2006, 12:03:02 pm »
Не познаваш Желю Желев? :unsure: Тва Добрич и Варна да не сте във война?Аз си мислех,че Варна воювате помежду си... :D  :lol:  :D  

Желю

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 72
« Отговор #47 -: Февруари 21, 2006, 12:58:28 pm »
Цитат
:mad Или те неговите ягдтериери не са работни,а само ги води по екстериорни изложби! :D  :lol:  :D
Ей,на мене ми стига твоето писане за Адолф,то е все едно и няма смисъл аз да си хваля кучетата,ти го правиш без мое участие, мерси.  

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
« Отговор #48 -: Февруари 21, 2006, 16:44:38 pm »
Ех, Желев,хората наистина ще си помислят че ти хваля кучетата! :unsure: Ако някой така го е разбрал ще поясня-аз пиша реално кое как е било!И съмненията които имах отначало-дали Адолф ще облайва в дупката или ще се опитва да ги лови,и притесненията ми дали ще работи бързо,тъй като е доста здравичък...Сравнявам го с други които съм имал/а аз съм имал доста добри и летвата е вдигната много високо/!Ти знаеш какви големи изисквания имах и колко кучета огледах преди да го купя!Е,ако не бях такъв голям калпазанин и бях поработил малко повече някой елементи... ;) Ама то не е късно,наистина кучето заслужава и ще го обуча подобаващо...И без това ми е легнал на сърцето/прави конкуренция на бабичката :wub: ,която ми е най-свидна от всичките ми 9 любимци в момента/!Между другото имам страхотен личен контакт с него, ама това ще ти го демонстрирам на живо!И тази година ще специализираме свински лов,щото той лисичия му е играчка! :D  :lol:  :D
  А за бараците-не мога да кажа че съм компетентен!Виждал съм Живковия,на Гичев,на Юлиян Султана и още доста други...Виждал съм доста по време на лов,честно казано може би знам повече от много собственици на бараци,но в такива теми за бараци,БОК,каракачанско не вземам отношение!Исках просто да те провокирам,защото липсваш на форума!
Утре Вабанк ще започне нова тема-четене на родословията!Темата е много интересна и за това ще те помоля като я почнем да сканираш и да качиш едно немско родословие и да разясниш "чертичките"! :DАз имам на дратхари може и аз да кача,ама пак трябва да се моля на други хора щото нямам техника!Разчитаме на теб! :KSS-collie:  

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #49 -: Февруари 22, 2006, 00:38:11 am »
Поздрав за Бараците :D ...Вида от Желев , си почива извън ринга:

:KSS-BG:  
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

agos

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #50 -: Февруари 23, 2006, 10:52:15 am »
Това е Янтра,а не Вида.

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #51 -: Февруари 23, 2006, 12:03:42 pm »
Доколкото аз знам (понеже и правих документите в деня на изложбата ;) ), това е Вида, така мисля, защото участваше само един барак.....
Янтра , я знам...има нейни снимки в началото на тази тема, както и в темата за Парада на шампионите, който се проведе на 17.12.2005-та година.
...искаш да кажеш, че и тя е дошла, аз съм я щракнала и не съм разбрала, че е тя :KSS-kez:  :KSS-plias: . Ако е така - жалко, защото аз много харесвам Янтра :D

Всъщност, която и да е, е много хубаво куче и беше удоволствие да го видим на изложбата!
« Последна редакция: Февруари 23, 2006, 12:07:35 pm от Sarichka »

Конак

• Експерт
  • Публикации: 428
    • http://www.cherni-lom.com
« Отговор #52 -: Февруари 23, 2006, 15:51:33 pm »
Вида от Желев има бяло петно на муцуната.Казано по нашенски тя е чакал  :D  :D  :KSS-cheers: А това куче май няма бяло ;)
« Последна редакция: Февруари 23, 2006, 16:51:07 pm от Sarichka »

residentevil

• Специалист
  • Публикации: 124
    • http://www.revolution-store.com
« Отговор #53 -: Февруари 23, 2006, 19:31:39 pm »
Предполагам, че Sari4ka e права за името на кучето, но е сложила снимка на друг барак който беше в залата. ;)  

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #54 -: Февруари 23, 2006, 21:13:26 pm »
Обилно си посипвам главата с пепел и многословно се извинявам за грешката :KSS-plias: ...просто съм се разсеяла :KSS-plias: ...

Сега, след като благодаря за уточнението, ще го напиша и аз черно на бяло :lol: ...
Кучето, взело участие в изложбата и снимано от residentevil е Вида от Желев , а аз съм снимала в момент на почивка, друго куче...както ми беше подсказано - Янтра !
Янтра е едно куче, което познавам и много харесвам - за пръв път я видях на Парада на 17.12.2005г....и направо не мога да си простя, че не и обърнах внимание в неделя, както и, че съм се припознала :KSS-kez:

Извинявам се и на двете барачки и на техните собственици :unsure:  

Vabank

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 84
    • http://www.vabank.dir.bg
« Отговор #55 -: Февруари 23, 2006, 23:28:38 pm »
Понагледах се на бараци последните 2-3 години; почетох туй-онуй за гончета пак от 3-4... за това и ще посмея да попитам:
НА МЕН лично този барак, който спечели на изложбата - Вида от Желев - силно не ми хареса. Първо заради кондицията си (нямам предвид че просто беше слабичка) и второ, това е невероятно високозадо куче. Животните, които са ми помогнали да си съставя представа за породата - включително и Рамбо - не изглеждат така и нямат такива ъгли на задните крайници.
Нормално ли е това? Наистина ли това е висококачествен барак, както твърди Хлебаров?
Извинявам се още веднъж, не искам да конфронтирам, споря и прочие, просто ми е любопитно.
Фрийстайл в България - танцувайте с кучето си и вие!
dogdance.hit.bg

Guest

• Гост
« Отговор #56 -: Март 01, 2006, 13:22:15 pm »
Мисля ,че не си я добре видяла .

Vabank

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 84
    • http://www.vabank.dir.bg
« Отговор #57 -: Март 01, 2006, 22:14:29 pm »
Може :KSS-drunk:
Затова и питам.
P.S. Според мен имаше два барака на изложбата, плевенската кучка я знам отпреди, това куче не го бях виждала (или не съм му обърнала внимание). Следващия път специално ще му обърна внимание, че и на мен взе да ми става любопитно какво съм видяла и какво не.
Фрийстайл в България - танцувайте с кучето си и вие!
dogdance.hit.bg

Конак

• Експерт
  • Публикации: 428
    • http://www.cherni-lom.com
« Отговор #58 -: Март 02, 2006, 09:49:12 am »
Vabank ще коментираме барака като се видим, че тук може да създам погрешно впечатление :KSShunter:  

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4867
« Отговор #59 -: Април 03, 2006, 22:39:17 pm »
малко снимки от CACIB Пловдив - 31.03.2006

Някой ще помогне ли с инфо кое е това куче и кой му е чорбаджията ?