Ех, Желев,хората наистина ще си помислят че ти хваля кучетата! :unsure: Ако някой така го е разбрал ще поясня-аз пиша реално кое как е било!И съмненията които имах отначало-дали Адолф ще облайва в дупката или ще се опитва да ги лови,и притесненията ми дали ще работи бързо,тъй като е доста здравичък...Сравнявам го с други които съм имал/а аз съм имал доста добри и летвата е вдигната много високо/!Ти знаеш какви големи изисквания имах и колко кучета огледах преди да го купя!Е,ако не бях такъв голям калпазанин и бях поработил малко повече някой елементи... ;) Ама то не е късно,наистина кучето заслужава и ще го обуча подобаващо...И без това ми е легнал на сърцето/прави конкуренция на бабичката :wub: ,която ми е най-свидна от всичките ми 9 любимци в момента/!Между другото имам страхотен личен контакт с него, ама това ще ти го демонстрирам на живо!И тази година ще специализираме свински лов,щото той лисичия му е играчка! :D :lol: :D
А за бараците-не мога да кажа че съм компетентен!Виждал съм Живковия,на Гичев,на Юлиян Султана и още доста други...Виждал съм доста по време на лов,честно казано може би знам повече от много собственици на бараци,но в такива теми за бараци,БОК,каракачанско не вземам отношение!Исках просто да те провокирам,защото липсваш на форума!
Утре Вабанк ще започне нова тема-четене на родословията!Темата е много интересна и за това ще те помоля като я почнем да сканираш и да качиш едно немско родословие и да разясниш "чертичките"! :DАз имам на дратхари може и аз да кача,ама пак трябва да се моля на други хора щото нямам техника!Разчитаме на теб! :KSS-collie: