Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Резултати, снимки, коментари  (Прочетена 44690 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Резултати, снимки, коментари
« -: Март 05, 2007, 00:38:43 am »

Победител на изложбата BIS (Best in Show)
Maksden Zhoffrua Otvazhny
мопс, мъжки
дата на раждане 19.02.2005
PK 05672\06
баща : Ch Hariton Pokoritel Serdets
майка: Ch Tsirceya Chernaya Zemchuzhina
производител: Татьяна Денисова
собственик : Светла Конова

Първи подгласник
CH.BG,CH.MK,V-2 World Dog Show Poznan 2006 - Stiv v.Assassin
ротвайлер, мъжки
дата на раждане 21.10.2004
баща - Ivo v.Tishevitsa
майка - Cita
производител Г. Ефтимов
собственик Г.Ефтимов ,Н.Ефтимов

Втори подгласник
V4 jcl.EDS'O6 ,Jch. BG, MK, SiCG CH. BG, MK, SiCG - Oziris of Angel's Staff
американски стафордшир териер, мъжки
роден на 14.03.2005
родословие PK04732/05  
баща Int. Ch.,BIS EDS'03 - Milwaukee de Ngoron-Ngorong
майка Mult. Int. Ch. Atina for Angel's Staff
производител Антоанета Попантонова
собственик Антоанета Попантонова

повече подробности, снимки и коментари - в следващите дни !

Сега само искам да изкажа огромната си благодарност на всички - организатори, участници, съдии и публика, които създадоха този пролетен празник на българската кинология. Благодаря ви, приятели !

И дано целият изложбен сезон 2007 бъде така добър и успешен като началото му днес.
« Последна редакция: Март 06, 2007, 01:02:20 am от Sarichka »

Светла Конова

• Гост
« Отговор #1 -: Март 05, 2007, 08:30:19 am »
Здравейте!
Много Ви благодаря за организация и приятната атмосфера в залата.  :KSS-BG:  

trenertg

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 84
    • http://www.trenertg.dir.bg
« Отговор #2 -: Март 05, 2007, 10:47:49 am »
:D  на мен лично тази изложба  много ми хареса  :KSS-drunk:  - по често трябва да каните  съдии ,  като  Миле Алексоски  . Поздравления отново за  целия екип  на киноложко сдружение София  

Zlati_husky

• Специалист
  • Публикации: 179
    • http://www.goldennicol.dog.bg
« Отговор #3 -: Март 05, 2007, 10:57:30 am »
Добре мина,щеше ми се да не чакахме до17ч. ;) защото бебетата се побъркаха а и техните стопани :KSS-dogwalk:
Ето ги и резултатите при сибирските хъскита,съдия Миле Алексовски от Македония
клас бебе - женски
Love me Tenderley of Golden Nicol -много преспективна,соб.ПетърПетров гр. Банско
клас бебе - мъжки
Lighte Breez of Golden Nicol -много преспиктивен,1място
соб. Пламен Петров
Marko Polo of Golden Nicol - много преспиктивен 2 място
соб. Валерия Желева гр.Плевен
Man in Black of Golden Nicol - много преспиктивен 3 място
соб. Валерия Желева гр.Плевен
Ето и резултатите при по голямите
клас млади - женски
Kit Kat of Golden Nicol - отличен 1,Best junior
клас интермедия
Arizona's Mountain White de la Vallee de Morava - отличен
клас открит
Electric Redman of Golden Nicol - отличен R.CAC
клас шампиони
Artic Dream of Golden Nicol -отличен,BOB -Best of Breed!!!соб. Георги Ангелов
Честито на Арти и Жоро,желаем още много успехи!!!
« Последна редакция: Март 05, 2007, 10:57:51 am от Zlati_husky »
siberians forever

Keri

• Новак
  • *
  • Публикации: 23
    • http://
« Отговор #4 -: Март 05, 2007, 11:08:28 am »
Ще има ли скоро още някакви изложби;ние не можахме да дойдем понеже на 2март и беше последната ваксина.Надявам се да има скоро изложба за да можем да я заведем! :KSS-doggy:  

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
« Отговор #5 -: Март 05, 2007, 12:53:39 pm »
разбира се, че ще има и още изложби - сезонът тепърва започва !  :D  

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #6 -: Март 05, 2007, 14:38:32 pm »
И аз се присъединявам към благодарностите на Хлебаров, към всички колеги и участници!  ...вчера, наистина се получи добра изложба, погледнато "отвътре" и сравнено с някой предишни наши изложби  ;)  ...
Освен това, съдия Миле Алексоски се оказа интересен за доста изложители, което винаги е радващо...
Разбира се, както обикновено си ги имаше проблемите със залата, с допълнителното записване :mad   и техническите грешки в каталога, но това са все преодолими неща.
Лично аз видях много приятели, много усмивки и някой интересни отсъждания...хайде, споделете какво видяхте вие ;)   ... как ви се сториха съдиите, кучетата, ринговете (тези навън) бяха ли достатъчно големи и т.н. и т.н. А за това, че чакаме снимки, няма смисъл дори да споменавам  :lol:  ;)   ...
« Последна редакция: Март 05, 2007, 14:39:29 pm от Sarichka »
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Guest

• Гост
« Отговор #7 -: Март 05, 2007, 15:31:08 pm »
На този съдия явно никой не му е превеждал стандартите, а самият той явно не знае добре английски  :lol:  :D  :KSS-doggy:  

аде

• Гост
« Отговор #8 -: Март 05, 2007, 16:14:09 pm »
Цитат
И аз се присъединявам към благодарностите на Хлебаров, към всички колеги и участници!  ...вчера, наистина се получи добра изложба, погледнато "отвътре" и сравнено с някой предишни наши изложби  ;)  ...
Освен това, съдия Миле Алексоски се оказа интересен за доста изложители, което винаги е радващо...
Разбира се, както обикновено си ги имаше проблемите със залата, с допълнителното записване :mad   и техническите грешки в каталога, но това са все преодолими неща.
Лично аз видях много приятели, много усмивки и някой интересни отсъждания...хайде, споделете какво видяхте вие ;)   ... как ви се сториха съдиите, кучетата, ринговете (тези навън) бяха ли достатъчно големи и т.н. и т.н. А за това, че чакаме снимки, няма смисъл дори да споменавам  :lol:  ;)   ...
поздрави за изложбата :KSS-kez:

ама ако погледнеме и "отвън" - срам голям:

изложбата е от 12,00 -така пише.
значи висваме дисциплинирано от 11, а започна :mad къде 14, къде 15 часа.

кой къде ще съди :KSS-sleeping:  - а навън, а навътре

не записваме кучета извън определено време - пък записвахме,

каталог - тука има, тука нема

съдията Миле, може и да е мнооого интересен, ама при него няма да си давам парите и да си губя времето: два реда в смисъл "всичко е наред" - оценка - едно към кесим! :KSS-devil

благодарство! има и по-приятни недели! :KSS-dogwalk:  

Modena

• Администратор
  • Публикации: 1508
    • Български киноложки клуб бигъл
« Отговор #9 -: Март 05, 2007, 16:41:00 pm »
Благодаря на всички, които се постараха изложбата да премине успешно! :KSS-10x:

« Последна редакция: Март 05, 2007, 21:45:29 pm от Modena »
Български Киноложки Клуб Бигъл - http://bkkbeagle.hit.bg/

Newf_Club

• Новак
  • *
  • Публикации: 43
    • http://www.newfbg.com
« Отговор #10 -: Март 05, 2007, 17:10:59 pm »
Аз също не съм съгласен донякъде със случилото се вчера, но можем и да го отдадем на опита да завали, което изнерви малко участниците и създалата се суматоха пред входа, веднага след това!

Но ако има нещо, с което съм категорично несъгласен, то това е Миле Алексоски! Повече куче на този няма да му заведа да оценява! То бива бива, ама като неговото съдене още не бях виждал! Ми като си allround па земи си научи стандартите, да му се не види. Такива безумия чух... И ако беше само за нашата порода, щях да го отдам на пристрастеноста си към Нюфа и субективноста, въпреки че винаги съм бил и съм обективен за много неща, но то беше при всички! Май само трима-четирима са доволни - за останалите наистина е бил интересен!

sarichka, не ме разбирай погрешно но субективизма тук няма нищо общо! Този за мен не може да бъде allround съдия! Трябва да отиде отново на изпит!  

jasmin

• Новак
  • *
  • Публикации: 30
    • http://
« Отговор #11 -: Март 05, 2007, 17:52:03 pm »
Опс-май съм постнала снимки в погрешната тема.. :wub: Така де може да ги видите тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110893
Вчера е минало, утре е мистерия, днес е подарък !

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #12 -: Март 05, 2007, 18:01:02 pm »
Цитат
...
поздрави за изложбата :KSS-kez:

ама ако погледнеме и "отвън" - срам голям:

изложбата е от 12,00 -така пише.
значи висваме дисциплинирано от 11, а започна :mad къде 14, къде 15 часа.

кой къде ще съди :KSS-sleeping:  - а навън, а навътре

не записваме кучета извън определено време - пък записвахме,

каталог - тука има, тука нема

съдията Миле, може и да е мнооого интересен, ама при него няма да си давам парите и да си губя времето: два реда в смисъл "всичко е наред" - оценка - едно към кесим! :KSS-devil

благодарство! има и по-приятни недели! :KSS-dogwalk:
За пръв и последен път, ще отговоря на анонимници :mad ...хайде върнете се назад и вижте, за колко часа бе обявено началото - 13ч.!
Следващия път, до кого да напишем факс, та да не вали в деня на изложбата?!!!! :mad ...
Хайде да се представиш и да вземеш да сформираш екип, да поканиш съдии, да намериш място и да организираш една изложба с над 120 кучета, та да видим в коя зала ще ги вкараш, че и ние да изкараме една по-приятна неделя!!!!!...щото, да те светна - и аз лично имам по-приятни начини за прекарване на неделния следобед, вместо да ме брули вятъра и да се мъча да пиша оценителните листове разбираемо и на български, превеждайки си от какви ли не чужди езици!!!!! :mad  :mad  :mad
Като не ти е било полезно и приятно, що дойде???? Само, за да можеш да си поплюеш после на воля ли?! Е, тая нема да я бъде!!!! :mad

Следващия анонимен критикар, ще бъде моментално изтрит!!! :KSS-Nono
Съберете се, преборете се с хилядите трудности, направете голяма за нашите български критерии изложба и тогава елате да си говорим!
« Последна редакция: Март 05, 2007, 18:05:59 pm от Sarichka »

trenertg

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 84
    • http://www.trenertg.dir.bg
« Отговор #13 -: Март 05, 2007, 18:12:18 pm »
:rolleyes:  не се нервирай Sarichka , недоволни  винаги  ще има .  особенно анонимни . верно е  че  организацията     в последния момент се   сбърка и времето не  беше   както  трябва но  през март е така . следващия път може  да се предвидят  и шатри за всеки случай , ако изложбата е навън  :)
 във всички случаи това беше първата изложба ще има още много  

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #14 -: Март 05, 2007, 18:15:08 pm »
Цитат
Аз също не съм съгласен донякъде със случилото се вчера, но можем и да го отдадем на опита да завали, което изнерви малко участниците и създалата се суматоха пред входа, веднага след това!

Но ако има нещо, с което съм категорично несъгласен, то това е Миле Алексоски! Повече куче на този няма да му заведа да оценява! То бива бива, ама като неговото съдене още не бях виждал! Ми като си allround па земи си научи стандартите, да му се не види. Такива безумия чух... И ако беше само за нашата порода, щях да го отдам на пристрастеноста си към Нюфа и субективноста, въпреки че винаги съм бил и съм обективен за много неща, но то беше при всички! Май само трима-четирима са доволни - за останалите наистина е бил интересен!

sarichka, не ме разбирай погрешно но субективизма тук няма нищо общо! Този за мен не може да бъде allround съдия! Трябва да отиде отново на изпит!
Newf_Club, разбирам те много добре!
Знаеш и личното ми отношение към вас и кучетата ви..., но в качеството ми на част от организационния екип, аз по никакъв начин не мога да се ангажирам с преценка на отсъжданията на съдия Алексоски! Коя съм аз, за да коментирам който и да било съдия!

Този съдия идва за пръв път в България и нито ние, нито изложителите бяхме предварително запознати с методите и начина му на съдене..., но това винаги може да се случи - все повече чужди съдии идват да съдят на български изложби и като цяло мисля, че това е полезно за развитието на нашата кинология!
Никъде, организаторите не се ангажират с друго, освен да поканят съдиите, да ги обявят достатъчно време преди изложбата, та да може всеки изложител да си направи преценка, дали да си запише кучето, или не...никой не е накаран на сила да участва, нали така...
От това, което стана, на мене ми е ясно едно - този съдия, според вас не разбира от нюфове - ОК, сигурно е така, но не е работа на организаторите да се извиняват за неговите, или чиито и да било съдийски отсъждания!

п.п. Аз също се надявам да бъда разбрана правилно! Никога не съм отговаряла за друго, освен за собствените си действия и мнение! :rolleyes: