Самокритиката?Най-лесната работа!Аз съм свикнал от едно време, Комсомола... :lol: Тя Сузанка и другите деца не знаят, ама ние помним...
Ами като се гледам, май трябва да започна да извеждам вълкодави...Доста килца съм натрупал!Костюмчето и то гает тъмно за тоя черно-бял курцхаар.Ще го сменяме със светъл, щото не и се вижда главата!Само не знам какъв да е тоя светъл цвят!Приемам предложения!Иначе това за ринг дресурата ние сега започваме, щото сме още подрастващи, ама за момента не сме толкова зле!Братчето и собственика му също не се справиха зле като се има впредвид, че това е първа изложба и на двамата!
Сега кого да захапя?Айде да похваля Митето Райчев, че доста добре го води тоя Бор от Беловодски!Само дето тая дъвчица нещо му е страст! ;) А гледам по едно време и с колянцето на левия го подпря отдолу!
Обаче Мария Цанева-ПЕРФЕКТНА!Направо три вечери не съм спал!Особенно как провери мъжките стафове! ;)
Имам още много впечатления, ама ще чакам да се включат и другите!
Батко Тони, ако искаш премести последните в отделна тема!И пиши, щото следващия си ти и дакелите! :lol: :D