Днешната изложба САС Sofia Grand Prix, беше едно прекрасно киноложко събитие! :KSS-clap:
Великолепно място на провеждане, щедри награди от спонсорите, отлична работа на организаторите, чудесно време и настроение, никакви проблеми от каквото и да е естество :KSS-clap: :KSS-clap: :KSS-clap: !
Щастлива съм, че именно днес моя Адонис сложи началото на изложбените си участия в България! :D
Искрени благодарности на първо място на организаторите, които се бяха погрижили наистина за всичко, от което един изложител може да има нужда! :KSS-10x: :KSS-clap:
Искрени благодарности на съдия Мария Цанева! Щастлива съм, че още на първата си изложба, Адо, под вещото и съдийство взе оценка
много перспективен и стана
RBIS Бебе :KSS-10x: :KSS-dance:
Искрени благодарности на Йоанка, която изведе Адо с голямо желание и компетентност, въпреки че той доста я измъчи при отсъжданията на породата! :KSS-10x:
Искрени благодарности на всички, които се зарадваха и ни честитиха нашата първа купа :KSS-10x: ....нали ни е сефте и сме много развълнувани :wub:
Ето и малко от моите, днешни снимки:
BIS :KSS-Gold: - Английски булдог, чието име, за съжаление не знам :unsure:
:KSS-Silver: -
Atina For Angel`s Staff :wub:
:KSS-Bronze: -
Nanook Spirit Hokus Pokus Аляски маламут

А ето ни и нас RBIS бебе, в компанията на едно сладурско голдънче и едно мъничко и много сладко бебе-шпиц (или померан, извинявам се ако бъркам rolleyes.gif ) :KSS-pet:

Специално искам да подчертая чудесната инициатива на организаторите, да бъдат почетени със специални грамоти, всички български кучета, които са заели престижни места на Световното в Познан! :KSS-clap:
Оказа се, че са много нашите, български кучета, които са ни представили по най-добрия начин в Полша! :D
Ето кадър от награждаването на Антоанета Попантонова и нейната
Atina For Angel`s Staff, която е втора в конкурса за женско куче производител! :KSS-clap:

Браво за тази инициатива! дано тя се превърне в традиция! KSS-thumbup
п.п.
Всички наши снимки...