Аааа, видях я аз тази фурия Виви :lol: :wub: , Пламен ми я показа по едно време, а на влизане за Бис бебе, даже ни пусна пред себе си :KSS-plias: , с надеждата малката красавица да се поуспокои, ама не би :lol: :lol: ...Позната картинка в бебешката група (киселата супа), дано само на Верчето да не и пука ;) . Нека играе момичето, сега и е времето...изложбите тепърва предстоят за нея, само да е жива и здрава! :D
Благодаря за поздравленията за Адо...чак аз останах изненадана от него, защото и той е с малко особена "ринг-дресура" - обикновено гледа да си поседне-полегне, вместо да изпъва стойка :lol: :KSS-plias: , ама работим по въпроса да променим тази нагласа...
Иначе да, беше чудесна изложба KSS-thumbup !
По-късно обаче, разбрах от организаторите, че отново е имало доста неявили се кучета, пак е имало някакви претенции :KSS-devil и честно казано, много ме е яд на това, защото така и не се научихме да ценим труда на организатори и спонсори. Щом на такова перфектно място на провеждане, с много добра организация и изключително щедър награден фонд има недоволни, значи никога, никъде няма да има изложба, за която да се кажат само хубави неща! Жалко е, че сме такова неблагодарно племе....