Така, значи по ред на въпросите:
На мен постоянно ми изписва най-отдолу във форума, че имам две нови лични съобщения, а като си вляза в папката нямам нищо... :(
при мигрирането е имало проблем с мигрирането на личните съобщения. При следващото ново съобщение, което получиш, известието ще изчезне. За предишните съобщения обаче няма какво да се направи :(
Искам да отбележа, че в новата платформа е доста по-различен начина, по който се обработват и показват личните съобщения между потребителите. Има още малко работа по тази част на форума, като дори има идея за пускане на чат услуга към форума, но още се тестват нещата и като наистина заработят, тогава може и да се появят и тук ;)
Може и да поискам съдействие за пооправяне на подписа ми - надписът на клуба ми е ГИГАНТСКИ :o , а не мога да го променя от настройки на профила.
Максималният размер на подписите е коригиран от 100 на 300 знака. Надявам се това да помогне ;)
И аз се стреснах от новия дизайн :( - вижда ми се по-труден, ама щом е за по-добра сигурност....
При мен пък се получи следното: "Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше." - и не можах да си пост-на мнението!
И тази настройка е променена - в момента не може да се поства в рамките на 15 секунди.
А колко е максималният размер за аватар ???
100x100 пиксела