Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Част от купите и даровете за Гранд При 24.06.07  (Прочетена 3807 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

assassin

• Новак
  • *
  • Публикации: 43
Понеже не ми се качват снимки ще ви сложа линк,Тони няма да се сърди :D

http://www.dcforum.info/viewtopic.php?t=2424

Конак

• Експерт
  • Публикации: 428
    • http://www.cherni-lom.com
Част от купите и даровете за Гранд При 24.06.07
« Отговор #1 -: Юни 13, 2007, 20:44:59 pm »
Става лесно копването им в този форум  ;)
Ако никой не възразява:

Купите за четирите конкурса BIS

Купите за групите и другите конкурси

Малка част от даровете за BIS

JustRadiant

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #2 -: Юни 13, 2007, 21:28:22 pm »
:KSS-devil  Охохо!
Две от тези джелезните - при нашите момичета - Фери и Виви  :lol:  :lol:  :lol:
Поздравявам организаторите за голямата подготовка.
...
.........www.JustRadiant.com.........

assassin

• Новак
  • *
  • Публикации: 43
« Отговор #3 -: Юни 13, 2007, 21:44:21 pm »
Цитат
Железата са 32бр,нама да си ги връщаме,всичко е за даване. :KSS-Gold:  :KSS-Silver:  :KSS-Bronze:  :KSS-cheers:  

mora

• Гуру
  • Публикации: 975
  • Mora's Land
    • Mora's Land
« Отговор #4 -: Юни 14, 2007, 06:45:53 am »
Наградите са страхотни! Всяка година са по-хубави и по-хубави. Поздравления!  :KSS-clap:  

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
« Отговор #5 -: Юни 14, 2007, 07:36:44 am »
Хммм, а бе поне за 1-2 "джелеза" ще се пробваме и ние ...

totschica

• Експерт
  • Публикации: 333
« Отговор #6 -: Юни 14, 2007, 08:00:10 am »
Цитат
Хе-хееее....Стела :D Не сме ли малко нахални?Та ние с Виви ще сме такава "гротеска" в ринга....тези дни "работя" по "поведението" и на повод...проблемът е,че ако види други кучета я обхваща такова щастие..... :KSS-dogwalk:  

Diyana Char

• Специалист
  • Публикации: 215
    • http://corablondfell.hit.bg/
« Отговор #7 -: Юни 14, 2007, 10:27:33 am »
:lol: Хаха, а колко е голяма Виви? И на Кора първите явявания в ринга бяха "перфектна ринг дресура" докато не излезем за сравнение с останалите кучета. Тогава:
"Ехеееей, и ти ли си тук, как се казваш, за какво ли ни държат тук, от къде си, обичаш ли да играеш, твоите носят ли наградки по джобовете, видя ли сутринта оная локва до входа, после искаш ли дса се гоним..." И всякакви подобни предполагам на нейния си език, докато аз се опитвам да я вредя мирна малко поне колкото да не пречим на останалите, то че нашето е излагация едно на ръка. :lol:  Ама с времето посвикна, но не пропуска да изкоментира, че е отегчена и й е досадно с шумно пуфтене и демонстративно прозяване или мучене изпод нос. Също като ни проверяват зъбите държим да покажем колко широко ни се отваря устата като се прозяваме в ръцете на съдията. :KSS-kez:
Ахххх  :KSS-pet: единствени наши ненагледни маймунета :wub:  :lol:  

totschica

• Експерт
  • Публикации: 333
« Отговор #8 -: Юни 14, 2007, 14:35:25 pm »
Цитат
:lol: Хаха, а колко е голяма Виви? И на Кора първите явявания в ринга бяха "перфектна ринг дресура" докато не излезем за сравнение с останалите кучета. Тогава:
"Ехеееей, и ти ли си тук, как се казваш, за какво ли ни държат тук, от къде си, обичаш ли да играеш, твоите носят ли наградки по джобовете, видя ли сутринта оная локва до входа, после искаш ли дса се гоним..." И всякакви подобни предполагам на нейния си език, докато аз се опитвам да я вредя мирна малко поне колкото да не пречим на останалите, то че нашето е излагация едно на ръка. :lol:  Ама с времето посвикна, но не пропуска да изкоментира, че е отегчена и й е досадно с шумно пуфтене и демонстративно прозяване или мучене изпод нос. Също като ни проверяват зъбите държим да покажем колко широко ни се отваря устата като се прозяваме в ръцете на съдията. :KSS-kez:
Ахххх  :KSS-pet: единствени наши ненагледни маймунета :wub:  :lol:
Вивиан е едва на 3 месеца и половина и в главата и минават със сигурност точно мислите,които ти сподели :D Ще се опитам и аз ,като теб,поне да не преча на останалите-хахаха :KSS-pet:  

danny

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 52
« Отговор #9 -: Юни 14, 2007, 21:01:29 pm »
Хехехе... Така е, като не се обръщате за помощ към опитен хендлер! Аз за Вини разчитам на такъв - с чар, излъчване и талант! Да ни е жива и здрава хендлерката - само не знам как ще си я поделим на 24... :D  

JustRadiant

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 75
« Отговор #10 -: Юни 14, 2007, 21:21:00 pm »
А, Виви си има хендлер, който отдавна и се е заканил. Само "майка и" да се накани да му звънне да се уговорят за едно-две упражненийца преди изложбата...  
...
.........www.JustRadiant.com.........

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #11 -: Юни 14, 2007, 21:38:38 pm »
Добре сте си вие! Не само, че хендлери си имате за бебетата, ами са ви и будни кученцата....на Адонис, единствената му идея в ринга е да си седне :KSS-pet:  и ако може, да си легне :KSS-sleeping:  и понеже е и злояд - такива работи като наградки, въобще не го вълнуват (засега, надявам се)....като прибавим и факта, че аз съм един направо неотразим хендлер :lol:  :lol:   :KSS-plias:  :KSS-kez: ....ще има да гледате цирк на 24-ти в бебешкия клас! :lol:  
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Modena

• Администратор
  • Публикации: 1508
    • Български киноложки клуб бигъл
« Отговор #12 -: Юни 14, 2007, 21:50:37 pm »
Ето го непослушното бебе ;)  rolleyes.gif
Български Киноложки Клуб Бигъл - http://bkkbeagle.hit.bg/

Diyana Char

• Специалист
  • Публикации: 215
    • http://corablondfell.hit.bg/
« Отговор #13 -: Юни 14, 2007, 23:06:15 pm »
Цитат
Добре сте си вие! Не само, че хендлери си имате за бебетата, ами са ви и будни кученцата....на Адонис, единствената му идея в ринга е да си седне :KSS-pet:  и ако може, да си легне :KSS-sleeping:  и понеже е и злояд - такива работи като наградки, въобще не го вълнуват (засега, надявам се)....като прибавим и факта, че аз съм един направо неотразим хендлер :lol:  :lol:   :KSS-plias:  :KSS-kez: ....ще има да гледате цирк на 24-ти в бебешкия клас! :lol:
Ааа - прежиявването е жестоко. И мен ме питаха първите пъти, защо не дам Кора на опитен водач. Но отказах - като ще се излагаме да си го правим двете. Нали всичко е за удоволствие, а и как ще се науча и аз. А удоволствието е несравнимо. Само като си помисля как се тресях от притеснение. Бях като струна от нерви и вълнение. Като че ли на олимпийски игри щях да представям страната си.  Гърлото ми се сковало, краката ми се сковали, ръцете ми треперят... не мога да говоря. Но пък с всяка изложба да виждаш как се разбирате все по-добре с кучето, как вече знаете и двете, какво и как се прави, да си репетирате преди това и в минутите преди да влезете в ринга. И когато сте вътре и бодро крачите представяйки собственото си съкровище, грижи, труд, игри, безсънни нощи, любов и разбирателство. Няма такова усещане. Да не говорим пък когато спечелите. Еххххххх :KSS-cheers:  :KSS-pet:  :wub:  

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #14 -: Юни 14, 2007, 23:09:58 pm »
Мммм, така изглежда супер, ама Йоанка най-добре си знае колко време го гласи :lol:  :lol: ....все пак, ако има желание тя, за мен ще е чест да го изведе на 24-ти (стига да има възможност, разбира се, защото предполагам, че и Мончо ще участва :KSS-pet: ).
Каквото и да стане - аз очаквам една хубава и много приятна изложба :D ! Организаторите са се погрижили за страхотно място на провеждане, наградния фонд е радост за окото и като прибавим факта, че напрежението от Еврото е вече зад гърба на всички ни, смятам че ще стане истински празник! :KSS-Gold:  :KSS-BG:
А и ние сме в клас "бебе" :KSS-pet:  :wub: ...най-сладките, най-малките и най-необременените с изисквания към ринг-поведение и титли кученца :wub: ...

п.п. Благодаря за снимката! :KSS-10x:

Но пък с всяка изложба да виждаш как се разбирате все по-добре с кучето, как вече знаете и двете, какво и как се прави, да си репетирате преди това и в минутите преди да влезете в ринга. И когато сте вътре и бодро крачите представяйки собственото си съкровище, грижи, труд, игри, безсънни нощи, любов и разбирателство. Няма такова усещане. Да не говорим пък когато спечелите. Еххххххх

Да ти кажа честно, Дианче и аз мисля така KSS-thumbup ! Иска ми се да си го водя аз, колкото мога толкова...това по принцип и за в бъдеще. Изобщо нямам представа дали ще се справя добре, но мисля, че имам право да опитам поне. rolleyes.gif
Но може да ми се наложи някой път да помоля и хендлер да го изведе....в интерес на истината, не съм мислила още по тези въпроси rolleyes.gif .    

« Последна редакция: Юни 14, 2007, 23:16:55 pm от Sarichka »
Ееееех..."кучешки" живот! :-)