Мммм, така изглежда супер, ама Йоанка най-добре си знае колко време го гласи :lol: :lol: ....все пак, ако има желание тя, за мен ще е чест да го изведе на 24-ти (стига да има възможност, разбира се, защото предполагам, че и Мончо ще участва :KSS-pet: ).
Каквото и да стане - аз очаквам една хубава и много приятна изложба :D ! Организаторите са се погрижили за страхотно място на провеждане, наградния фонд е радост за окото и като прибавим факта, че напрежението от Еврото е вече зад гърба на всички ни, смятам че ще стане истински празник! :KSS-Gold: :KSS-BG:
А и ние сме в клас "бебе" :KSS-pet: :wub: ...най-сладките, най-малките и най-необременените с изисквания към ринг-поведение и титли кученца :wub: ...
п.п. Благодаря за снимката! :KSS-10x:
Но пък с всяка изложба да виждаш как се разбирате все по-добре с кучето, как вече знаете и двете, какво и как се прави, да си репетирате преди това и в минутите преди да влезете в ринга. И когато сте вътре и бодро крачите представяйки собственото си съкровище, грижи, труд, игри, безсънни нощи, любов и разбирателство. Няма такова усещане. Да не говорим пък когато спечелите. Еххххххх
Да ти кажа честно, Дианче и аз мисля така KSS-thumbup ! Иска ми се да си го водя аз, колкото мога толкова...това по принцип и за в бъдеще. Изобщо нямам представа дали ще се справя добре, но мисля, че имам право да опитам поне. rolleyes.gif
Но може да ми се наложи някой път да помоля и хендлер да го изведе....в интерес на истината, не съм мислила още по тези въпроси rolleyes.gif .