Новини:

* * * 2 x CACIB Sofia - 18.02 - 19.02.2012 * * *  Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !  (Прочетена 5714 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4867
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« -: Юни 25, 2007, 19:36:09 pm »
В тези горещи дни зачестиха безумията и жертвите по пътищата на България.

Дори едно убито куче по пътищата е престъпление. А какво да кажем за десетките невинни жертви в това безсмислено състезание със смъртта, в което всеки един е обречен.

Така че, моля ви:

ПРИЯТЕЛИ, КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И РАЗУМНО !

ЗА ДА СЕ ВРЪЩАТЕ ВСИЧКИ ЖИВИ И ЗДРАВИ В КЪЩИ, ТАМ КЪДЕТО ВИ ЧАКАТ ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ !
[/b]
« Последна редакция: Юни 25, 2007, 20:13:25 pm от Hlebarov »

LucaB

• Експерт
  • Публикации: 269
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #1 -: Юли 05, 2007, 14:15:55 pm »
Присъединявам се към призива! БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ или по-скоро НЕКА ВСИЧКИ БЪДЕМ ВНИМАТЕЛНИ!
РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР       www.desirefortouch.com

LucaB

• Експерт
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #3 -: Юли 05, 2007, 15:42:55 pm »
Спокойно, и недей да обиждаш на пол, макар че и самата аз се стряскам, когато срещу мен, зад мен или отстрани видя жена зад волана! Но винаги има изключения и иние трябва да бъдем толерантни към всички, а и повярвай ми това с ГОЛФ 5 няма значение, защото има и такива некъдърници, които карат Лади и Москвичи, а се мислят за Шумахер или Алонсо- то е до съзнание и отговорност! :KSS-Nono  
РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР       www.desirefortouch.com

mora

• Гуру
  • Публикации: 974
  • Mora's Land
    • Mora's Land
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #4 -: Юли 06, 2007, 08:35:23 am »
Цитат
Ето Какво се случва по Софийскте улици.

Това е ужасяващо! Потресена съм!

Hlebarov

• Администратор
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #5 -: Юли 10, 2007, 22:47:31 pm »
Аз пак да напомня - щото и днес има нови жертви на безумието по пътищата

LucaB

• Експерт
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #6 -: Юли 11, 2007, 08:37:11 am »
Всеки ден има жертви и когато това са млади хора е направо ужасно! Нелепо е толкова млади хора да си отиват заради безотговорност на пътя! Нека всички бъдем внимателни, защото всеки има за какво да живеее, а и някой друг може би живее за НАС!!!

In4et0

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 74
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #7 -: Юли 12, 2007, 11:00:42 am »
Освен молбата към всички да карат внимателно и разумно, ще добавя да се пазят, както и кучетата.
Миналата седмица ни блъсна кола на ПЕШЕХОДНА пътека. Мен и две от кучетата. Тръгвам аз да си пресичам на пешеходната, колите са далеч, аз в дясната ръка две кила гранули,в  лявата две кучета и си мисля, че светът е чудесен. Като стигнах средата на пешеходната видях, че една от далечните коли вече хич не е далече и ускорява към мен. Разбрах, че каквото и да направя ще ме блъсне и се опитах да избутам или издърпам кучетата да не ги удари и тях, но успях да издърпам само малкия. В последния момент малоумника зад волана натисна спирачките, но не можа да спре. Помете Лекси и мен (той беше от страната на колата). След това ми се смееше през прозореца и изчезна. Лекси все още го е страх да върви по улицата...толкова добре беше научен, нямаше никакви проблеми, а сега ако го заведа в центъра на София ще му се пръсне сърчицето. Ужасна случка беше, ние за щастие се разминахме само с уплаха...

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #8 -: Юли 12, 2007, 14:31:16 pm »
http://www.vbox7.com/play:0f2f986f
Нямам думи...

Hlebarov

• Администратор
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #9 -: Юли 14, 2007, 19:59:32 pm »
Пак да напомня ...

Днес бяхме за риба, хванахме сом, Дори се наигра - изобщо перфектен ден.

На връщане точно на две преки от нас беше станала катастрофа на бул. "Сливниця". Може би преди няколко минути. Колата беше смляна, водача беше закопчан с белезници за оградата, полицяат му крещеше в лицето и едва се сдържаше да не му размаже физиономията. От другата страна на пътя покриваха с найлон лежащата на тротоара белокоса възрастна жена. Мъртва.

Така че, моля ви отново:

ПРИЯТЕЛИ, КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И РАЗУМНО !

ЗА ДА СЕ ВРЪЩАТЕ ВСИЧКИ ЖИВИ И ЗДРАВИ В КЪЩИ, ТАМ КЪДЕТО ВИ ЧАКАТ ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ !
[/b]
« Последна редакция: Юли 14, 2007, 20:01:17 pm от Hlebarov »

HERZLE

• Гуру
  • Публикации: 1443
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #10 -: Юли 15, 2007, 00:33:45 am »
Катастрофата рано сутринта вчера на кръстовището Сливница - Христо Ботев?
Поради ремонта на трамваите сега минавам от там и случилото се обърка цялото движение. Което обаче е нищо в сравнение със загубените животи!  :(

Има правила, нека ги спазваме!!!

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ
http://balkankennels.com/44.html&ikey=1810

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

Hlebarov

• Администратор
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #11 -: Юли 15, 2007, 05:53:32 am »
Явно е имало и друга катастрофа. Това беше на Сливница и Д.Петков след обед ...
« Последна редакция: Юли 20, 2007, 05:14:29 am от Hlebarov »

Hlebarov

• Администратор
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #12 -: Юли 20, 2007, 05:15:16 am »
Днес и утре доста хора ще тръгнат към морето за изложбите в Кранево.

Умната, моля ви !
« Последна редакция: Юли 20, 2007, 05:15:35 am от Hlebarov »

sa6ik

• Експерт
  • Публикации: 403
ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #13 -: Юли 20, 2007, 07:22:57 am »
АА да ви кажа ако ще минавате през Стара Загора внимавайте за Бял Опел Астра със регистрационен номер СТ 5100(май беше СМ накрая).Та това е автомобил на Контрол по Автомобилен Транспорт(КАТ)Стара Загора.В него има записваща камера и цивилен служител на КАТ.И аз ще пътувам за морето днес,но не за Кранево,а за Обзор така че умната и вие

« Последна редакция: Август 10, 2007, 16:50:06 pm от sa6ik »

bg-dog-cat

• Новак
  • *
  • Публикации: 13
Re: ЛИЧНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ !
« Отговор #14 -: Април 13, 2008, 12:31:31 pm »
Здравейте!Съгласна съм с всички вас!Пред очите ни умират толкова кучета,котета пък и хора да не гооворим!Тези луди шофьори си мислят,че са на небето и няма никой пред тях и зад тях!!!На мен лично ми се е случвало да виждам как един бус блъска едно малко кученце на не повече от година :upset: :ssaadd: :kez15: