Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Sarichka = Ели  (Прочетена 4502 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
Sarichka = Ели
« -: Юли 16, 2007, 14:13:30 pm »
Приятели...много от вас спокойно мога да нарека така...,
възможно е да сте забелязали, че от известно време ник-а Sarichka се е превърнал в Ели...
Това е най-маловажното последствие от една трагедия, която се случи на мен и семейството ми, съвсем скоро.
Саричка почина!
Моето любимо, лудо, чаровно, прекрасно булдоче вече го няма! :(  :(  :(
Тъгата ми е огромна...известно време нямах никакви сили да пиша тук, но с голяма част от вас сме преживели доста радости и загуби, мъка и щастие, с доста от вас сме истински приятели, а приятелите не се лъжат и не се държат настрана...
Нека ви кажа какво стана - хем да не се губите в догадки как така едно толкова младо куче (тя нямаше 3 години), отива толкова рано при Моста на дъгата, хем да не се налага да обяснявам на всеки поотделно случилото се и да го преживявам отново, което е доста мъчително за мен...
Саричка се парализира. Никой не може да каже точно кое от хилядите движения, които тя правеше е довело до този трагичен завършек, но това и не е толкова важно...Важното е, че едно от най-жизнените, най-буйните и най-игривите кучета, които съм виждала, в един момент не можеше да се движи повече....Няма да пиша какво представлява парализата за кучето, как изглежда то и какво ни костваше на нас, които я обичаме да я гледаме така...
След като се направиха необходимите изследвания и се разбра, че нерва е непоправимо увреден, нашата Саричка пое към Моста на дъгата... :(
Вярвам, че ще ми прости и ще ме чака там!

Благодаря на всички, които бяха с нас от самото начало, когато взехме Саричка в къщи,  които я познаваха и обичаха .... благодаря ви приятели за споделените моменти на радост, за игрите и разходките, благодаря на клиника "Ита_вет" за непрекъснатите грижи за Саричка....благодаря на всички за всичко свързано с това кученце, което завинаги ще остане в сърцата ни! Благодаря на всички ви, че уважихте молбата ми да не коментираме случилото се, защото за мен е много тежко да приемам съболезнования, въпреки че знам, че много от вас са с мен в този тежък момент...

За мен, за дъщеря ми и за мъжа ми, Саричка е все едно жива и е на гости за няколко дни някъде....мисля за нея постоянно, но мисля за нея - жива...все едно хей сега ще се покаже отнякъде...това отношение ми помага много и ме крепи.
Затова ви моля, приятели ...нека я оставим да тича ЖИВА в съзнанието ни! Знам, че ми съчуствате и съм ви благодарна за това..., но нека не правим жалейка за Сарка - тя бе премного жива и премного обичана, за да говорим за смърт!

Имам и още една молба - моля всички, които ме наричаха с нейното име, по силата на навика и от форумите (а точно така ме наричат част от най-близките ми приятели в коноложките среди)....моля ви - Саричка е една единствена, тя е неповторима и вече не е сред нас, нека не превръщаме повече името и в прякор...., а аз съм Ели - просто Ели и така ще си остане, независимо кое куче споделя живота ми....
« Последна редакция: Юли 16, 2007, 14:25:17 pm от Ели »
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Sarichka = Ели
« Отговор #1 -: Юли 16, 2007, 15:20:45 pm »
Последната снимка на Саричка...

Сбогом, мила моя! :(  

AnastasiaYork

• Специалист
  • Публикации: 203
Sarichka = Ели
« Отговор #2 -: Юли 16, 2007, 22:50:26 pm »
Ели ... нищо няма да кажа... ще оставя приятелството между нас да ти каже всичко което искам!
А ти Саричка малка луда щуретино разкажи за пръчките и веселите игри там ... и кой е Ангела който така лудо е влюбен в теб !
Няма да ти кажа сбогом ...а до скоро ... когато ще бъдем пак заедно ВСИЧКИ... хеи палавнице ... Хуго едно мини йорки е при теб от скоро жнимаваи с игрите !
Всички много много те обичаме Чаровнице!!!
« Последна редакция: Юли 16, 2007, 22:51:26 pm от AnastasiaYork »

Zlati_husky

• Специалист
  • Публикации: 179
    • http://www.goldennicol.dog.bg
Sarichka = Ели
« Отговор #3 -: Юли 17, 2007, 15:54:58 pm »
Ели Моите съболезнования за прекрасната Саричка :(  
siberians forever

bellissima

• Експерт
  • Публикации: 334
  • Random Allure Kennel
    • http://www.randomallurekennel.com
Sarichka = Ели
« Отговор #4 -: Юли 17, 2007, 16:51:02 pm »

Немога да повярвам, че това се е случило!!! Искрено съжалявам ...:( и съм съпричастна с мъката ти :(  

bonboni

• Експерт
  • Публикации: 581
    • Masterpiece of Balkan newfoundland kennel
Sarichka = Ели
« Отговор #5 -: Юли 17, 2007, 20:13:12 pm »
ПОЧИВАЙ В МИР МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ  :(  :wub:  :(

HERZLE

• Гуру
  • Публикации: 1443
Sarichka = Ели
« Отговор #6 -: Юли 18, 2007, 12:32:01 pm »
Ели, възхищавам се на силата ти, че си успяла да напишеш всичко това и наистина го мислиш!
Аз също ще помня нашата приказна Саричка жива и така луда и непоправима побойница по поляните.
Когато ми казаха, не можах да повярвам, но и не смеех да те питам и разпитвам!
Искрено съжалявам за необратимото случило се, но уви не можем да сторим нищо!  :(

Но съм сигурна, че сега веселата Саричка подлудява някой друг там горе и се чувства много добре  ;)  Вярвай в това!

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ
http://balkankennels.com/44.html&ikey=1810

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

Конак

• Експерт
  • Публикации: 428
    • http://www.cherni-lom.com
Sarichka = Ели
« Отговор #7 -: Юли 18, 2007, 14:35:42 pm »
Дълго се чудех дали изобщо да взема отношение по темата. Няма да пиша кой знае какво.

Почивай в мир весело кученце!  

SESKА

• Новак
  • *
  • Публикации: 15
Sarichka = Ели
« Отговор #8 -: Юли 18, 2007, 16:34:08 pm »
Ели, много съжелявам за огромната загуба!  Мойте съболезнования!  
Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Sarichka = Ели
« Отговор #9 -: Юли 19, 2007, 22:52:15 pm »
Благодаря от все сърце, на всички, които намериха начин да изкажат своята съпричастност към загубата на Саричка!
Тя завинаги ще остане в сърцата ни...

Живота продължава и винаги побеждава смъртта... трябва да гледаме напред и да обичаме силно!

tedi

• Специалист
  • Публикации: 141
    • http://www.fyrex.com/carrie
Sarichka = Ели
« Отговор #10 -: Юли 22, 2007, 20:01:08 pm »
Чак сега виждам тази тема :(  ...Ели ,ужасно съжалявам за загубата на Саричка тя беше едно наистина прекрасно кученце :wub:  
« Последна редакция: Юли 22, 2007, 20:04:23 pm от tedi »

Волната птица

• Новак
  • *
  • Публикации: 47
    • http://
Sarichka = Ели
« Отговор #11 -: Юли 23, 2007, 14:02:27 pm »
Ели, с теб съм.
За обичта няма граници!....
:KSS-doggy:  
Животът е най-вълнуващата игра!

Morti

• Новак
  • *
  • Публикации: 14
Sarichka = Ели
« Отговор #12 -: Юли 24, 2007, 08:35:58 am »
ТИЧАЙ НА ВОЛЯ ПОД ДЪГАТА МАЛКА,СЛАДКА САРИЧКА.....

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Sarichka = Ели
« Отговор #13 -: Юли 24, 2007, 09:25:42 am »
Теди, Диянче, Ренка...благодаря ви много момичета, на вас и на всички, които ми писаха, за съпричастността в този момент!
Вие я познавахте мойта лудетина и подкрепата ви означава много за мен. :wub:  

In4et0

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 74
Sarichka = Ели
« Отговор #14 -: Юли 24, 2007, 09:53:48 am »
Ели, потекоха ми сълзи докато четох, въпреки, че не трябва да скърбя за нея, защото там горе тя продължава да дивее...под моста на дъгата.
Много го обичам това диваче, най-дивото кученце на света!
Саричке, мила, тичай и лудей на воля там горе, и знай, че ние няма да те забравим! :wub: