Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Афита в Кранево  (Прочетена 2183 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Афита в Кранево
« -: Август 01, 2007, 14:28:32 pm »
Благодарение на АНДИ имам възможност да ви разкажа и покажа как се представи нашата порода на лятната киноложка седмица в Кранево. Не можахме да участваме на първия CACIB, но разбрах че победата е отишла при руската кучка в шампионския клас. Това се повтори и на македонския CAC, a аз повторих това класиране и на българския САС в сряда, На последния CACIB обаче участвахме и ние с Дори.

След като предните дни Дори се къпа на воля в морето и беше обрал доста клечки, пясък и водорасли, в деня на изложбата беше изкъпан и яко изресан в подготовка за ринга. Нашата къща беше почти до самото място на изложбата, така че Дори до последния момент беше в тази поза

Конкуренция му бяха едно френско куче в клас интермедия - Bodyguard du Mont Sain Nicolas - едно доста перспективно куче в процес на развитие.

и едно младо женско куче от Санкт Петербург, Русия, само на 2.5 години, но вече в клас шампиони. За съжаление не мога да цитирам името му, тъй като беше пропуснато в каталога.

Ние с Дори също се представихме нелошо

Стефан Попов - както винаги строг, но справедлив - бая ни озори с тичането по ринга

но пък беше много точен в отсъжданията си и изчерпателните описания на всяко едно от участващите кучета. В крайна сметка - отличен и САС за трите кучета, CACIB за руското куче, R.CACIB за Bodyguard (който FCI ще му зачете за CACIB, тъй като победителят е вече Int.Ch.) и CACIB и BOB за Дорадо

:KSS-Gold:

По време на съденето успях да си навехна крака, така че после на групата се наложи да го изведе Жени Маринова. И тя се спртави усшено с него и успя в конкуренцията на един уипет от Полша да вземе и BOG.

Всички снимки можете да видите

ТУК

за което още веднъж искам да благодаря на АНДИ.

mora

• Гуру
  • Публикации: 975
  • Mora's Land
    • Mora's Land
Афита в Кранево
« Отговор #1 -: Август 01, 2007, 14:34:17 pm »
Честито на вас и Дори за поредното отлично представяне!  :KSS-BG:  

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
Афита в Кранево
« Отговор #2 -: Август 02, 2007, 07:47:10 am »
Винаги на разположение на приятелите... ;) Между другото това, че си получил контузия на този ринг не е изненада за мен защото аз малко побягах на първата изложба в него и знам за какво става въпрос... ;)
  Честито за успеха!

Modena

• Администратор
  • Публикации: 1508
    • Български киноложки клуб бигъл
Афита в Кранево
« Отговор #3 -: Август 02, 2007, 12:10:53 pm »
Поздравления за поредното чудесно представяне :KSS-BG:
Само така ;)  :D
« Последна редакция: Август 02, 2007, 12:12:40 pm от Modena »
Български Киноложки Клуб Бигъл - http://bkkbeagle.hit.bg/

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
Афита в Кранево
« Отговор #4 -: Август 02, 2007, 13:43:30 pm »
Нямаше ли и други хрътки?Май видях Тони Паскова да гони една по поляните... :D  :lol:  

Vechnost Serafima

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 57
Афита в Кранево
« Отговор #5 -: Август 04, 2007, 23:33:09 pm »
Поздравляю Дори с победой! :KSS-Gold:
 Правильно я поняла, что он стал BOB?

От все души поздравляю Дори, он наш с Симой любимчик!

Я посмотрела на другой ветке много прекрасных фотографий с выставки, чувствуется, что все прекрасно  провели время на море-и любимые собаки рядом, и выставки, и чудесное море.Так хотелось поехать в Кранево, но так жарко было на Балканах....