Г-н Атанасов, може ли и аз да питам нещо - доколкото знам, доскоро Турска федерация по кинология нямаше под егидата на FCI. На снимките, обаче виждам наши уважавани ол-раунд съдии
.
Дали това значи, че и Турция вече е пълноправен, или поне асоцииран член на FCI?
Имаше ли ранг тази изложба по FCI правилника?
Ако отговорите на тези въпроси са положителни - това би било чудесна новина за българските изложители (и съдии, разбира се)! 
За съжаление не мога да дам абсолютно точен отговор, защото моите ангажименти са към конкретна порода и на друго ниво. Без да обиждам някого, изложбите към FCI лично за мене не представляват особен интерес, защото при тях липсва селекционния елемент. Но както и да е. Това са теми за други разговори.
Това, което зная е, че Турската федерация по кинология е внесла официално всички изискуеми документи за членство във FCI. Поддържат се постоянни връзки с Белгия, г-н Райзингер е пряк консултант на дейността, съдии от FCI могат да съдят на техни изложби, кучета, членуващи в турската федерация по кинология могат да участват на изложби, организирани от FCI. Не зная това, което Ви подавам като информация дали е достатъчно като отговор на въпросите, които ви интересуват.
Мисля, че по-конкретна информация можете да получите от ръководството на нашата БРФК.