Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: ANKARA Dog Show 08.09. - 09.09. 2007  (Прочетена 3470 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

SESKA

• Експерт
  • Публикации: 321
    • http://www.foxynose.com/
Re: ANKARA Dog Show 08.09. - 09.09. 2007
« Отговор #15 -: Септември 17, 2007, 16:14:14 pm »
И мен живо ме интерисуват отговорите на въпросите на Ели! Дано скоро имаме повече информация, би било чудесно да се представим и в Истанбул. :BG:
Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #16 -: Септември 17, 2007, 17:03:15 pm »
Благодаря, г-н Атанасов :blagodaria:!

Сега остава да се изясни въпроса за ранга на турските изложби. Въпроса е по принцип, не конкретно към Вас, защото разбирам, че ангажиментите Ви са встрани от FCI правилниците.
Ще бъде чудесно ако можем да участваме на САС и CACIB там :clap:.
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Atanassov

• Експерт
  • Публикации: 425
  • I want to know
    • Center of Experimental Cynology
« Отговор #17 -: Септември 17, 2007, 18:18:10 pm »
Благодаря, г-н Атанасов :blagodaria:!

Сега остава да се изясни въпроса за ранга на турските изложби. Въпроса е по принцип, не конкретно към Вас, защото разбирам, че ангажиментите Ви са встрани от FCI правилниците.
Ще бъде чудесно ако можем да участваме на САС и CACIB там :clap:.

Мисля, че в нашата федерация (БРФК) биха могли да отговорят на Вашите въпроси. Своевременно аз писах писмо на моите колеги от Турция с молба да ми отговорят кога и къде точно ще бъде изложбата, има ли ангажиран хотел за участници от други населени места, цени за спане, такси за участие и т.н.

Ако получа отговор на въпросите си, непременно ще ги поместя във форума.

bonboni

• Експерт
  • Публикации: 581
    • Masterpiece of Balkan newfoundland kennel
« Отговор #18 -: Септември 18, 2007, 15:30:04 pm »
Поздравления за нашите съдии,че са подали приятелска ръка на Турската Федерация и скоро се надяваме да бъде поне асоцииран член на FCI(все още чакат одобрение).

whippets-bg

• Новак
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #19 -: Ноември 12, 2007, 19:10:17 pm »
Поздравления за нашите съдии,че са подали приятелска ръка на Турската Федерация и скоро се надяваме да бъде поне асоцииран член на FCI(все още чакат одобрение).
В момента протичат консултации между FCI и новосъздадената Турска федерация (тя беше основана преди година). Преди две седмици в Истамбул бяха на проверка официални емисари на FCI. Нещата там се движат сравнително бързо и грамотно, и ако продължават в този дух до година или две FCI може да подпише партньорски договор с тази Федерация, и тя да получи статут на "Контакт-партньор" на FCI. Това е само първата стъпка. След няколко години и много работа може да получи статут "Асоцииран член" на FCI и след още години и ползотворен труд - "Реален член" на FCI.
По правилата на FCI наши съдии и кучета могат абсолютно безпрепядствено да участват в мероприятия на тази или която и да е друга Турска киноложка организация, тъй като все още няма официални договорености (няма подписани документи) с нито една от турските киноложки организации, но по всичко личи (имам и лични наблюдения), че точно тази Федерация ще представлява Турция в качеството си на "Контакт-партньор" на FCI (това разбира се като начало).

bonboni

• Експерт
  • Публикации: 581
    • Masterpiece of Balkan newfoundland kennel
« Отговор #20 -: Ноември 16, 2007, 22:59:27 pm »
Страхотни новини :ns23: :clap: