И аз се надявам да няма нищо против - дори се надявам да прати и снимки на тези две кучета от Будапеща.
Забелязвам и у други собственици по повод на тази идея с галерията притеснение да представят кучетата си и желание да премълчат някак си ... ако може ... участието си на Еврото. Особено тези с оценки под отличен. Според мен никой няма от какво да се срамува, дори онова куче с дисквалификацията. Самият факт, че имате самочусвтието и сте си дали труда да се мерите с най-добрите в Европа, че сте похрачили време и пари за това, само това, че ви има в каталога между топ кучетата на Европа, е вече достойно за уважение. А оценките са си оценки - да не забравяме, че това е само конкретноъо лично мнение на конкретния съдия и за дадения ден. А едно такова участие ви дава безценен опит и емоция, които тези, които не са били там, нито могат да разберат, нито могат да придобият по друг начин. И което е капитал и натрупване за следващите изложби, където вие ще сте вече с няколко обиколки на ринга пред тях

Така че - на всички участници, незвисимо от резултатите им там - чест и почитания от мен !