Е направо не е за вярване писах къде ли не за съвети,направо станах звезда обаче все още не съм наясно имам ли шанс да променя това куче.Писал съм и в този форум в ,,обучение,, Кучето е ловно баща му е ловец казват доста известен но и той е малко с проблемен характер но слуша стопаните си.Моят вече три месеца е на хотел и по различно отношение от нашето за да му се смачка малко самочувствието,незнам дали съм прав.Бях стигнал до там да търся човек на който да го подаря.Сега вече сме твърдо решени че ще остане при нас.Три месеца бях под ,,обсада,,от семейството ми,те са се привързали много към него.Та искам съвет той е на година и 9 месеца изживява се като лидер ухапа ме когато исках да го прибера след като беше избягал.През другото време си играе с нас но по негови правила.Интересува ме мога ли да го променя след като вече сме го испуснали,има ли други такива кучета които са се променяли.Просто искам съвет как да процедирам с него.А вече ще живее навън има си клетка доста голяма ,къща с подово отопление/още не е завършена/но има дървена къща временно в клетката,абе луда работа.Така ме посъветваха,ако го върна в къщата ще стане същото.Решен съм да се справя но....Незнам дали пиша на правилното място но той все пак е ловно куче.А и сестра му е толкова кротка че направо не е истина.Много ви моля дайте съвет как да започна и въобще може ли да стане,имам някакъв опит винаги съм имал кучета но с този се видях в приключение.