Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Пинчери  (Прочетена 122038 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ancheto

• Специалист
  • Публикации: 144
  • Безумно влюбена, по-точно луда шишарка
    • ANFARIS KING FCI kennel for Chihuahua
Re: Пинчери
« Отговор #915 -: Ноември 05, 2007, 00:32:03 am »
Сашик , как са твоите мъници ? Аз реших от Питя да си оставя кремавичката или ще я дам на едни приятели до нас. Само ми е голям проблем как да се осмеля да продам някое от дребните . Страшно си ги харесвам и понеже такива дребуси не ми се бяха пръквали ужасно се блазня да ги оставя като бълхички да ми подскачат у нас. Сега са с едни оперени ушета.... :coeuranime: и само да не давам лош пример на хлапетата не ги мачкотя постоянно . Да , ама те лягат  по -рано.... :dance3: и настава моят час за гушкане  :heart
ANFARIS KING
FCI kennel for Chihuahua

sa6ik

• Експерт
  • Публикации: 403
« Отговор #916 -: Ноември 05, 2007, 12:19:40 pm »
Мойте вече си намериха добри и любящи стопани :biggrin:

Jujka

• Гост
« Отговор #917 -: Март 10, 2008, 08:06:55 am »
Molq vi POMOGNETE MI !! Mini pin4erkata mi  rodi na 8-mi mart  3 bebenca,ednoto po4ina oshte pri rajdaneto  unknw , v4rea vsi4ko beshe normalno , dokato tazi sutrin tq idva i se mushka v legloto pri men a 2 dni ne beshe mardala ot tqh.Pritesnih se i poglednah edva murdat...ednoto po4ina :(:( miloto ...drugoto zasega e jivo...neznam kakvo da pravq .Da ne bi da ne go kurmi...pritesnqvam se mnogo..pomohnete mi ...neiskam da ostana i bez nego  :connie8:

Ancheto

• Специалист
  • Публикации: 144
  • Безумно влюбена, по-точно луда шишарка
    • ANFARIS KING FCI kennel for Chihuahua
« Отговор #918 -: Март 10, 2008, 09:42:40 am »
Здравей. Както описваш ситуацията мисля , че не би оцеляло и другото бебе. Имало е някой основни неща , които е трябвало да се направят при раждането  и вече е късно. Само лекар може да ви помогне и да каже какво да правите . Слагайте бебете да суче много често поне през 30 мин или му накапете в устичката с капкомер от майчиното мляко пак през 30 мин.
ANFARIS KING
FCI kennel for Chihuahua

jiji

• Гост
« Отговор #919 -: Март 21, 2008, 12:15:22 pm »
Ама тя и моята е така все трябва да е завита.Много са зиморничери тия Пинчери :grinser:
Zdraveite az sam ot sofiq imam dashteri4ka na 5 godinki. Pisha viu zashtoto mnogo bih iskala nqkoi da ni podari mini pin4er4e,shte se grijim i shte go gledame mnogo dobre.

Jvka Ivanova

• Гост
« Отговор #920 -: Март 21, 2008, 12:21:52 pm »
Zdraveite kazvam se jiji imamdashteri4ka na 5 godinki i mnogo bihme iskali nqkoi da ni podari mini pin4er4e,shte se grijim za nego mnogo dobre.

Moda

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #921 -: Септември 15, 2008, 23:26:35 pm »
миналата година си взех мини пинчер милия трябваше да го обличам дори и вечер през лятото, защото му е студено почти непрекъснато. Почна едно търсене и дрешки няма. Реших сама да се заема и след дълго търсене намерих от къде да ги внасям. Потничета, тениски, суичъри и дори чанта подобна на детско столче та когато се вози в колата да си има и той негова седалка   
Ако и някой друг има същия проблем ми пишете ще ви кажа от къде и вие да се сдобиете с такива интересни дрешки и дано си намерите нещо и за вашите кученца, а защо не и котенца. Скоро мислия да кача снимки на моя малък манекен 

jasmin

• Новак
  • *
  • Публикации: 30
    • http://
« Отговор #922 -: Април 14, 2009, 16:16:18 pm »
Здравейте!
Моя колежка иска да закупи мини пинчер/декоративан пинчер - не знам дали има разлика.
Ако може кученцето да е под 6 месеца.
Някой може ли да помогне?
Вчера е минало, утре е мистерия, днес е подарък !

Moda

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #923 -: Септември 26, 2009, 22:35:58 pm »
Хора къде сте тук няма ли мини пинчери   :snoopy:

lukyto

• Новак
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #924 -: Януари 29, 2010, 15:58:52 pm »
Здрьвейте имам пинчер и му търся приятелка,роден е 2007 април

lukyto

• Новак
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #925 -: Март 06, 2010, 20:15:53 pm »
Ехооо,къде са женските пинчери

mi6oka

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Пинчери
« Отговор #926 -: Март 27, 2010, 17:33:18 pm »
Здравейте много се радвам че намерих този форум и вече съм част от него.
Аз също имам пинчер. Казва се Томи и е на 1 год и половина. Оказа се обаче, че като всеки палавник  той не остава по назад. Имам един огромен проблем с него и ще помоля този който може да помогне да пише. Вече е доста голям и има изградени хигиенни навици, но за съжаление в последните две седмици прави малките бели и вкъщи, дори бушоните гръмнаха, защото беше избрал неподходящо място, като един от контактите. Освен това през ноща има навика да вие и понякога се чудя дали имам пинчер вкъщи или вълк. Моля, ако някой може да ми обясни защо е така да пише.
Благодаря предварително!
« Последна редакция: Март 27, 2010, 17:53:04 pm от mi6oka »

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
« Отговор #927 -: Март 27, 2010, 19:31:15 pm »
Сигурни ли сте, че всичко му е наред с бъбреците ? Не е лошо да го види ветеринарен лекар и да му направите изследвания.

trenertg

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 84
    • http://www.trenertg.dir.bg
Re:Пинчери
« Отговор #928 -: Юли 19, 2010, 13:55:27 pm »
Здравейте , да ви представя  новите попълнения
Image  и Kimon "Моni" минипинчери   / zwergpincher/   .Преди 2 седмици успешно пристигнаха в Бг.
Имаги от 2,5 месечна възраст заедно с ротвайлерите от развъдника е тръгнала на училище  - вчера за 2 път  беше на училище в Бг