Май ще трябва да направя офф топик!Сега, нямам намерение да влизам в полемика с непознати мен лица,още повече не в този форум и в тази тема,но...Към човека пишещ /нерегистриран/ и представящ се за "треньор"-виж сега треньоре или Георги Захариев или както там се казваш!Според мен си е наистина малко нахално преди още да си се регистрирал да качваш разни обяви!България е пълна с хора които си мислят, че могат да обучават кучета, с хора които като са на маса кучетата им са най-великите, само дето не могат да казват буквата "Р"!!!А като дойде време да се доказват на полето и гатер все нещо им се случва и не могат да участвуват!Като казвам това аз не те причислявам към тези хора, тъй като не те познавам!Може да си свестен и можещ, може и да си поредния мошеник!Моя съвет все пак е-прочети малко миналото на този и други форуми,добий представа кой кой е,къде как се е представил и после давай квалификации!
А относно там онемяването и други такива- без да те обиждам ще кажа, че от доста отдавна не се впечатлявам когато видя куче което апортира,мисля, че това им е работата на птичарите!
Моля прочетете внимателно поста ми,вникнете в съдържанието му и не отговаряйте в тази тема!Приятен ден!