Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Обяви  (Прочетена 2373 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Райчев

• Специалист
  • Публикации: 109
    • http://
Обяви
« -: Февруари 10, 2006, 19:38:02 pm »
Тук публикуваите обяви,но слагаите и цена

треньор

• Гост
Обяви
« Отговор #1 -: Май 11, 2006, 11:18:14 am »
Професионално обучение на птичари.Предлагам следните услуги:1:Възпитание на ловното куче-команди,2.Полево обучение на птичаря-правилно търсене,предварителна стойка,стойка,сядане на кучето при вдигане на дивеча,"мек"апорт на отстреляния дивеч ....При желание-обучение на кучето за работа чрез звукови сигнали и сигнали подавани чрез знаци.Подготовка на птичари за полеви изпитания.  Предлагам следните условия:1.Отглеждане на кучето в клетка;2.Два вида меню ,според желанието на клиента;3.Застраховка на кучето за времето на обучение;4.При завършване на курса на обучение-демонстрация на уменията на кучето;5.Възможност за договаряне на допълнителни условия;6.РАЗУМНИ ЦЕНИ-според желанието на всеки клиент.За контакти-Е-meil svs_jzz@abv.bg,или GSM 0888609307 гр.Монтана

АНДИ

• Модератор
  • Публикации: 1256
Обяви
« Отговор #2 -: Май 11, 2006, 14:51:10 pm »
Ей, че ми е далеко тази Монтана!Иначе щях да дам част от моите да ги гледаш,щом цените са по избор на клиента! :D
    За какви полеви изпитания ги подготвяте?И кое дружество застрахова кучетата, щото нашите са как да кажа,малко скъпички! ;)  

АНДИ

• Модератор
Обяви
« Отговор #3 -: Май 11, 2006, 14:53:56 pm »
И аз да публикувам една обява-ТЪРСИ СЕ РАЙЧЕВ!Райчев време е да си пуснеш Интернета,щото аз временно ще остана без такъв!Появявай се!

suzanka

• Експерт
  • Публикации: 763
  • Betty
    • Сайтът на Бети
Обяви
« Отговор #4 -: Май 11, 2006, 17:31:27 pm »
july, темата е за ловни кучета.

треньор

• Гост
Обяви
« Отговор #5 -: Май 12, 2006, 10:11:28 am »
Цитат
Ей, че ми е далеко тази Монтана!Иначе щях да дам част от моите да ги гледаш,щом цените са по избор на клиента! :D
    За какви полеви изпитания ги подготвяте?И кое дружество застрахова кучетата, щото нашите са как да кажа,малко скъпички! ;)
Ще ти отговоря подред,Анди :1.Ако си толкова велик-значи си напред с пачките ,а това означава че Монтана нямя да ти представлява проблем.2.Незнам защо сравняваш всички със себе си-ако ти само отглеждаш кучета,добре,но аз ги обучавам-ако искаш да ти науча някое куче го кажи направо,ще ти свърша работа.3.Относно цената-имам предвид че тя варира според това всеки клиент какво иска да знае кучето му.Ако  ти искаш например твоето куче да изпълнява команди подавани чрез жестове, а друг чрез гласови команди,цената е различна.4.Относно застраховките-защо трябва да ти отварям очите и затова?Щом го пиша значи го правя и има начин.5.Питаш ме за какви изпитания подготвям кучета-птичари и понеже ти си най-великия и единствен дресьор,със най-скъпите и единствени в света кучета ще ти кажа-подготвям ги за изпитания в гатер :)  :) Накрая искам да те питам нещо/знам ,че няма да получа отговор,но все пак/защо така "онемя"след като видя снимките на моето куче?Защо не можа да си преплетеш езика и да кажеш "Браво"?Ще ти кажа защо-тази мания за величие която те е обзела ти пречи да гледаш реално на нещата,а именно -на света има още хора,не си само ти.Спирам да ти обяснявам кое как става,другата седмица ще ти пратя видеоклип,за да видиш как се правят някои неща дори и с нетолкова "скъпички"/като твоите кучета.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Обяви
« Отговор #6 -: Май 12, 2006, 10:27:14 am »
Първо - вземи да се регистрираш. Второ - по-полека с рекламите. Щото обикновено за реклама се плаща. И трето - внимателно със заяжданията и личните квалификации.  :KSS-Nono

За сега го смятай за жълт картон

треньор

• Гост
Обяви
« Отговор #7 -: Май 12, 2006, 10:41:17 am »
Цитат
Първо - вземи да се регистрираш. Второ - по-полека с рекламите. Щото обикновено за реклама се плаща. И трето - внимателно със заяжданията и личните квалификации.  :KSS-Nono

За сега го смятай за жълт картон
Нямам НИКАКВО намерение да се заяждам или да квалифицирам който и да било.Отговорих по ред на Анди-това е.О.К.приемам картона,занапред ще го имам предвид и само ще следя какво се побликува тук. Поздрави

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Обяви
« Отговор #8 -: Май 12, 2006, 11:01:51 am »
Благодаря за разбирането. Не исках да кажа, че писането ти е нежелано - всеки постинг е добре дошъл, ако се спазват правилата за добро поведение.

АНДИ

• Модератор
Обяви
« Отговор #9 -: Май 12, 2006, 11:46:47 am »
Май ще трябва да направя офф топик!Сега, нямам намерение да влизам в полемика с непознати мен лица,още повече не в този форум и в тази тема,но...Към човека пишещ /нерегистриран/ и представящ се за "треньор"-виж сега треньоре или Георги Захариев или както там се казваш!Според мен си е наистина малко нахално преди още  да си се регистрирал да качваш разни обяви!България е пълна с хора които си мислят, че могат да обучават кучета, с хора които като са на маса кучетата им са най-великите, само дето не могат да казват буквата "Р"!!!А като дойде време да се доказват на полето и гатер все нещо им се случва и не могат да участвуват!Като казвам това аз не те причислявам към тези хора, тъй като не те познавам!Може да си свестен и можещ, може и да си поредния мошеник!Моя съвет все пак е-прочети малко миналото на този и други форуми,добий представа кой кой е,къде как се е представил и после давай квалификации!
  А относно там онемяването и други такива- без да те обиждам ще кажа, че от доста отдавна не се впечатлявам когато видя куче което апортира,мисля, че това им е работата на птичарите!
  Моля прочетете внимателно поста ми,вникнете в съдържанието му и не отговаряйте в тази тема!Приятен ден!

m_dyakova

• Гуру
  • Публикации: 1448
    • http://www.bullmastiff.hit.bg
Обяви
« Отговор #10 -: Май 12, 2006, 11:58:01 am »
А аз искам да публикувам обява:
"Търси се разказвач на ловни подвизи, за да раздвижи темата: "Ловни случки" и ние обикновенните хорица (не ловци! :KSS-devil ) да имаме какво да четем през weekend-а и да се почувстваме съпричастни към успехите и тревогите ви!"  :KSS-drunk:  :D  
« Последна редакция: Май 12, 2006, 11:58:30 am от m_dyakova »
bullmastiff.hit.bg

"Винаги съм се страхувал повече от едно перо, от едно шишенце мастило и един лист хартия, отколкото от сабя или пистолет..."
(„Граф Монте Кристо” / 1844 г., Ал.Дюма)