Тази година за първи път се провеждат изложби в Созопол

. Искам да споделя с вас, че се получават много хубави изложби там, с интересни кучета, наши и чужди, на великолепно подбрано място.

Досега се проведоха две изложби с ранг САС - Българска на 19.06. и Македонска на 20.06. Снимки и от двата дни има в
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256526 този албум.

Моето момче Адонис се представя чудесно досега, като записа в актива си първите си САС-ове, ВОВ и BOG. Брат му Хелиос, също се представя много добре, като превъзхожда Адонис доста по отношение на ринг-дресурата, но и двамата се харесват на съдиите! Нека минат всички изложби, за да можем да обощим резултатите...

При женските стафове, победите жъне Куини (Amaizing Queen Of ValdyMor), която вече е и МЛАД ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЯ!

ЧЕСТИТО!!!!
Освен нашите стафове, които са без чужда конкуренция, в Созопол великолепно се представят и други наши кучета.

За Виви, вече разбрахте

- аз мога само да допълня, че особено вчера, тя обра погледите на участници и публика с великолепното си представяне - ходеше с настроение и вродена грация и беше красива гледка, която съдиите оцениха по достойнство.

Браво на ВИВИ, поздравления от мен с пожелание да сте все така на ниво!

Друг сладур, който печели вече два поредни дни е булдога
Barklay Random Allure, който е вече МЛАД ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ

- страшен сладур

Много мила и сладка, във великолепна кондиция е и бигълката
Questa Weilline, която също има с какво да се похвали, но ще оставя това да направи нейната стопанка, защото ме е страх да не объркам нещо от класирането й до момента.
Има и други великолепни български кучета!

Тук са пойнтерите на Гери Чернева, черния курцхар Лукс на Конак, който в двата дни досега печели
BOG при ловните....както и още много, но ще спра с изброяването, защото не искам да пропусна никого. Като приключи дългия изложбен уикенд, спечелилите се надявам сами да се похвалят

...