Както личи от заглавието търся информация за развъдници за кученца от породата МОПС.. попринцип е добре да са в или в близост до София (не съм от там, но живея близао до столицата).
Ура!! .. най-накрая убедих семейния съвет да си вземем кученце и се спряхме на такова от порода мопс..

На 7мото небе съм, а в същото време съм и толкова откачила дали ще се справя добре в отглеждането му, тъй като до сега съм имала само едно куче (и то не беше мопс..), но него не го гледах в апартамента.. Сега изглеждам точно така ->

Ровя из целия форум и чета всякаква информация за отглеждане и грижи за кучето, а скоро ще подхващам и видеотеката.. и така .. направо съм луднала.. много съм благодарна на всички, които са писали каквото и да е по тази тема..
Много се надявам да ми помогнете и в намирането на здраво куче, защото и капчица не разбирам от родословия и тем подобни работи, а не ми се иска кученцето да е без родословие.. не, че държа на него или задължително искам да водя кученцето на изложби, просто искам да знам, че имам чистопородно куче с изрядни документи и всичко както си му е редът.. :)
И предварително ви Благодаря!!