Та, какво стана с темата за козината?
Prisi, защо не я пуснеш тук и да цитираш в линк откъде е взета? Дали може така?
Аз поне така правя, когато публикувам нещо взето от друг сайт, за което мисля че ще е интересно и искам да го споделя в този форум (за да няма после някой претенции, че съм плагиатствала

)...

P.S.:
(не съвсем по "основната" тема...) Мисля че, които се интересува от конкретна порода, която има собсвен сайт - ще чете "специализираните" неща там, но има много други теми за изложби, хендлинг, ако щеш и развъждане, здравни или бюрократични проблеми, които можеш да ги прочетеш в този форум например. Освен това в този форум можеш да общуваш и обменяш опит със собсвеници на кучета от други породи, да дискутираш по различни теми, да се забавляваш с различни конкурси и игри, а защо не и покрай форума да се създадат приятелства...

Това е като разликата между "специализираните" издания (списания, вестници) и всекидневниците - има място за всички под слънцето!

Аз например, чета специализирана счетоводна литература, но чета и вестници като Дневник и Капитал, а и гледам и телевизия, нали? Който иска да е информиран и търси информация ще намери начин...