На 29.04.2009 с Дори бяхме поканени за участие във фотосесия за новия брой на списание "Мода". Тя се състоя на терена на голф-клуба в Равно поле и представяше новостите на доста от водещите модни марки. Под темата ще видите няколко снимки от там, чакам и още снимки, които ще пусна в темата за породата.
По време на снимките ми хрумна една идея. Всички знаете, че основната ми професия е рекламата. Знам, че освен участието на Дори в рекламите на Berlinische Leben, М-тел, Renault, Impulsive и много други кучета са участвали в рекламни сесии - например кучетата на Давидовска участваха в снимките на клип за Водка Аляска, йоркитата на Мария също бяха в телевизионен клип, пуделката на totchitsa беше в клип на М-тел, вълкодавът на Гаро е в клипа за Евровизия, имаше едно българско овчарско куче в реклама на Пещерска гроздова ...
Та се чудех дали не можем заедно да направим една галерия на участието на нашите кучета в БЪЛГАРСКАТА РЕКЛАМА ? А ?
Чакам вашите снимки, видеоклипове или дори само информация за такова участие. Както и всякакви истории около това.
Пък кой знае - с една такава галерия може да обърнем вниманието и на други рекламодатели да погледнат към нашите кучета