Новини:

* * * 2 x CACIB Sofia - 18.02 - 19.02.2012 * * *  Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Колко струва участието на куче във филм или реклама  (Прочетена 2454 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

trenertg

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 84
    • http://www.trenertg.dir.bg
Re:Колко струва участието на куче във филм или реклама
« Отговор #15 -: Август 29, 2010, 04:47:13 am »
   Tони е абсолютно прав ,  при положение ,че националните медии определят масово как би трябвало изглежда едно расово куче - хората се впечатляват много и искат такова  - обяснявай им после за  произход и качества и как трябва да изглежда според 'някакъв си' стандарт .
   и на мен ми обясняват , че моите кучета не били пинчери , щото не трябвало да изглеждат като доберман . едни  ме питаха защо не си храня кучетата  и ги извеждам преди ваксините.
  нали знаете лафа " разнесе се мълва че сестра ти е к..ва - иди после обяснявай  ,че нямаш сестра" banned
   трябва поработим повече с медиите -независимо какви  , от нас зависи  да оформим представата за това с което се занимаваме- преди имаше огромна посещаемост на изложби от зрители - казваха по тв правеха репортажи имаше шоу  истински празник  - сега само изложители -няма реклама , няма комуникация с  обикновенния кучелюбител . 

dfan

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
Re:Колко струва участието на куче във филм или реклама
« Отговор #16 -: Август 30, 2010, 11:05:47 am »
Да споделя и моят горчив опит с рекламата.В далечната 96-то ДЗИ реши да направи реклама в която да участва и Английски булдог.Свързаха се с мен уговорихме се иготово.Моето куче в реклама!Уау!Ужаса започна след 2 дена.Уговорката бе,че Бола ще премине 2-3 пъти пред камерата и кой от къде е.Да ама не.Екипът който заснемаше рекламата имаше и училище за оператори и бе съчетал полезното с приятното.Творческата концепция се промени около 15 пъти и всеки от тях нещастното ми куче трябваше да прави нещо различно.Нямя да забравя никога как ме гледаше след 500- ното преминаване по сцената.Крайният резултат бе снимачен ден от 9сутринта до 17.30 следобед.Почивка 40 минути и 45 лева.А същия ден отказах раждане с цезарово.За мен лично ако някой иска снимка.Добре дошъл.Реклама НЕ!!!!