Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Помощ, дебели сме :(  (Прочетена 1003 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

MissKinka

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Помощ, дебели сме :(
« -: Ноември 23, 2010, 17:46:02 pm »
Защо така, акто ни видят на разходка и всички казват, че е дебела :(  :NONONO: Кутрето е на 7 месеца, защо да го ограниавам? Не че го храня като за свтовно .... Как се справяте с този проблем?

nnencheva

• Новак
  • *
Re:Помощ, дебели сме :(
« Отговор #1 -: Април 13, 2011, 09:12:10 am »
Imam 16 godishen dakel, veche i nie sme debeli...no tova e zashtoto veche trudno hodi i mu lipsva dvijenie. No ot opit moga da kaja, che dakela nqma zadrajki- moje da qde dokato se prasne. Opitai se da ne obrashtash vnimanie na aktiorskite mu umeniq i tajniq pogled. Inache shte imate problemi s krakata i grabnaka. Haide uspeh!

MissKinka

• Новак
  • *
Re:Помощ, дебели сме :(
« Отговор #2 -: Април 16, 2011, 16:31:18 pm »
Благодаря! Предишното ми куче беше малка порода - болонезер, и така дебелееше през последните си години. Но това е Лабрадор - много лесно наддават. Имахме голям проблем около разгонването, все гледахме да сме в странични улички да нямаме контакт с мъжки кучета... и така 3 месеца почти пълна изолация и съответно - по- малко разходки. Сега се съвземаме - всяка седмица плува в морето (тя цяла зима си плува така), но и много разходки. Предполагам, че движението ще помогне за физиката. Все пак на 7-ми април станахме на 1 година :)