Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: CACIB София - 15 и 16 януари 2011 г  (Прочетена 2498 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
CACIB София - 15 и 16 януари 2011 г
« -: Януари 06, 2011, 11:40:37 am »
На 15 и 16 Яянуари 2011 г. БРФК организира международна киноложка изложба с ранг САСІВ.

Място: Зала Христо Ботев, Студентски град, ул. Акад. Борис Стефанов № 12 (зад Фантастико и Мега Екстрийм боулинг)

Начало: 10:00 часа, регистрация 8:30

Съдии:

15.01.2011, събота

Георги Апостолов /България/ - І FCI група
Георги Христозов /България/ - ІІ, VІ и VІІ FCI групи
Мстислав Поливанов /Русия/ - ІІІ, V и VІІІ FCI групи
Антоан Хлебаров /България/ - ІV, ІХ и Х FCI групи

16.01.2011, неделя

Георги Христозов /България/ - FCI групи І, ІІІ, V, ІХ и Х
Мстислав Поливанов /Русия/ - FCI групи ІІ, ІV и VІ
Антоан Хлебаров /България/ - FCI групи VІІ и VІІІ

Заявки: Краен срок 10 Януари 2010 /понеделник/

Такси за участие:

За членове на БРФК - 40 лв. за кучета над 9 месечна възраст и 30 лв. за кучета до 9 месеца или над 8 години. За второ куче на един и същи собственик таксата е 35 лв, съответно 25 - за бебета, подрастващи и ветерани.

За НЕ членове на БРФК: 80 лв. за кучета над 9 месечна възраст и 60 лв. за кучета до 9 месеца или над 8 години. За второ куче на един и същи собственик таксата е 75 лв, съответно 50 - за бебета, подрастващи и ветерани.

*Двете изложби на 15 и 16 Януари 2010 са промоционални за членовете на БРФК, т.е. с две титли САС /или съответно JСАС/ от тези изложби кучето става Шампион на България /съответно Млад Шампион на България/.
--------------------

И така - кой ще ходи ?
Както винаги след изложбите тук ще има снимки и коментари...

БРФК подготвя тази година и две много големи събития - киноложките седмици в София и Албена. Поканени са няколко десетки от на-добрите съдии в света. Но за това - само след няколко дни и в нова тема.

keks4e007

• Новак
  • *
  • Публикации: 19
Re:CACIB София - 15 и 16 януари 2011 г
« Отговор #1 -: Януари 12, 2011, 12:33:19 pm »
Това намерих днес в сайта на БРФК :

Сменяме началния час на изложбите в София 15 и 16 Януари 2011 !!!
БРФК информира всички участници и гости на Международните изложби, които ще се проведат на 15 и 16 Януари 2011 г /събота и неделя/ в София - зала Христо Ботев, че сменяме началния час /по независещи от нас причини/, както следва:

Регистрацията - 14:00 часа

Начало на изложбата - 15:30 часа !!!

Надявам се всички да разберат навреме :)))

Hlebarov

• Администратор
« Отговор #2 -: Януари 17, 2011, 11:12:06 am »
докато обработвам снимките от вчера няма ли някой да се похвали с нещо ?

keks4e007

• Новак
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #3 -: Януари 17, 2011, 13:59:55 pm »
Хаха, аз чакам ти да ни похвалиш  :first: :doggywalk:  :nazdrave:

Hlebarov

• Администратор
« Отговор #4 -: Януари 17, 2011, 14:25:34 pm »
Е какво да ви хваля - обрахте на хората купите ! А в хендлерските конкурси пък взехте ВСИЧКО !

Hlebarov

• Администратор
« Отговор #5 -: Януари 18, 2011, 12:43:13 pm »
Най-после успях да обработя снимките, а и да пооткрадна някоя и друга снимка от фейсбук страниците на приятели (специални блаgoдорности на Мелина) ...

В събота при най-малките хендлери Любена Златева имаше доста сериозна конкуренция, главно в лицето на мoмчето от Сърбия. Решаващо за крайното (ми) решение беше справянето на двамата с чуждите кучета след размяната им. Любена се справи отлично и взе първото място

Изненадващо добре се представи и Сияна, с взет "назаем" кингс чарлз спаниел, която е най-новия член на нашата група, а вече успя да се пребори за третото място на стълбичката.

В следващата група хендлерките направиха страхотно шоу, изпълнявайки всички фигури от "висшия пилотаж". Бях поставен в много неудобната ситуация да отсъждам момичетата от групата, която водя. Първото място отиде за Лили Спасова - единствената, която не е част от тази група. Втора остана Елизабет Босилкова с любимия си померан Ранди, а трета - Александра Хадриян с брадато коли.

Супер конкуренция беше и при старшите хендлери. Тук беше събран цветът на състезателките в тази дисциплина. Този път победи Мелина Михайлова с подгласници Анелия Шанкова и Светла Величкова.

Мелина заслужи победата си, но имаше и предимството да води собственото си куче, докато Ани и Светлето бяха с чужди. За мен като съдия остана удоволствието да оценявам такива професионалисти, а награда ми бяха техните усмивки.

При конкурсите силно присъствие показаха кучетата кане корсо на Димитър и Диана Русеви в състезанието за развъдна група, отново водени от младите хендлери

Лично на мен особено силно впечатление ми направи кучето от сравнително непознатите у нас малки лъвски кучета - един разкошен представител на породата, на когото присъдих победата в 9 породна група.

При младите кучета победител и Junior BIS този ден стана амстафа на Антоанета Попантонова

а победител на цялата изложба стана победителят в първа породна група - една изключителна немска овчарка, произведена в Германия и намираща се сега в ръцете на собственик от Турция:

с подгласници йорки и хъски

Още снимки и всички резултати можете да намерите на страницата на БРФК - www.brfk.org.

ATINA FOR ANGEL`S STAFF

• Експерт
  • Публикации: 399
    • http://www.angelsstaff.com
« Отговор #6 -: Януари 18, 2011, 13:14:25 pm »
Браво на всички участници победители  :first: :second: :third: :BG:

Резултати при АСТ от  15.01.2011

Male open class :

Jch SER , BG HEFES of ANGEL’S STAFF - http://angelsstaff.com/bg/dogs/view/3.jch__ser__bg___hefes__of__angel%80%99s__staff.html

- exl.,V1 , CAC , CACIB

Female junior class :

TAM TAM TAMARA of ANGELS'S STAFF - http://angelsstaff.com/bg/dogs/view/12.tam_tam_tamara__of__angelss_staff.html

- exl., V1 , CACJ , Best Junior , BOB , BIS JUNIOR - New  Junior Champion Bulgaria !

HEFES of ANGEL’S STAFF

TAM TAM TAMARA of ANGELS'S STAFF

« Последна редакция: Януари 18, 2011, 13:18:06 pm от ATINA FOR ANGEL`S STAFF »

Сбогом мои бебета!!!Мъката ми е безумна!!!

ATINA FOR ANGEL`S STAFF

• Експерт
  • Публикации: 399
    • http://www.angelsstaff.com
« Отговор #7 -: Януари 18, 2011, 13:17:17 pm »
Резултати при АСТ от 16.01.2011

Male open class :

Jch SER , BG HEFES of ANGEL’S STAFF - http://angelsstaff.com/bg/dogs/view/3.jch__ser__bg___hefes__of__angel%80%99s__staff.html

- exl.,V1 , CAC , CACIB - New Champion Bulgaria !

Female  open class :

TAM TAM TAMARA of ANGEL'S STAFF - http://angelsstaff.com/bg/dogs/view/12.tam_tam_tamara__of__angelss_staff.html

- exl., V1 , CAC , CACIB , BOB - New Champion Bulgaria !

HEFES of ANGEL’S STAFF

http://data.provision.bg/angelsstaff.com//uploads/media/dogs/3/27b902110520ed6b0933dacbd60bbc78.jpg

http://data.provision.bg/angelsstaff.com//uploads/media/dogs/3/db728d8525b5077afa656cbe3354466d.jpg

TAM TAM TAMARA of ANGELS'S STAFF

« Последна редакция: Януари 18, 2011, 13:18:58 pm от ATINA FOR ANGEL`S STAFF »

Сбогом мои бебета!!!Мъката ми е безумна!!!

Hlebarov

• Администратор
« Отговор #8 -: Януари 18, 2011, 13:19:53 pm »
На следващия ден - неделя, при най-малките хендлери Любена нямаше сериозна конкуренция, но направи едно показно изпълнение

и заслужено взе първото място

Отличен старт и за момиченцето с шар пея, която от следващата събота се присъединява към нашата хендлерска група

При по-големите съдията Георги Христозов имаше много трудна задача - всички участнички, нашите Еми, Сани, Лизи и Боби, както и представителката на Украйна бяха перфектни в представянето си, показвайки стил, знания и умения:

Победата беше за Борислава Громук с борзойчето от Пловдив, втора отново беше Лизи с Ранди, трета - Еми с кане корсо.

Дори собственичката на кучето Жана Столинова беше доволна и щастлива и си направи снимка за спомен със съдията и младата хендлерка

При старшите хендлери победи руската представителка

Победител на цялата изложба стана ирландския вълкодав Лейди на Гаро Папазян, втора остана Елзиабет Босилкова с Ранди

А вие какво мислите за тази изложба ?

Melina

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #9 -: Януари 18, 2011, 15:32:46 pm »
Благодаря за хубавите думи и полезния обзор на събитията!
Ето и снимки от двата дни:
http://www.facebook.com/album.php?id=686251793&aid=262570
http://www.facebook.com/album.php?id=686251793&aid=262301

И едно малко уточняване и тук - не беше собственото ми куче. В събота с Любена излизахме с Copabyss A-Elizabeth, а Арти дори не беше записана, а в неделя я записах допълнително, но пък тогава Лиза не успя да се яви...а двете си приличат доста, та от там - объркването :)

Hlebarov

• Администратор
« Отговор #10 -: Януари 18, 2011, 21:47:41 pm »
Извинявам се за грешката   :blagodaria: - както знаеш съдиите нямат право дори да четат каталога.

Така че успехът ти е при рвани условия с конкуренцията и затова още по-ценен ! Още веднъж моите поздравления !  :clap:

Alb

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 50
    • http://albians.com/
« Отговор #11 -: Януари 19, 2011, 15:56:59 pm »
Ето и новини от представянето на лабрадорите.

CACIB 15.01.2011
BOB и BOG  - CHARLEN`S ROMEO - Лабрадор Ретривър, собственик Korvigin V. S.
За съжаление в мен нямам каталог, за да дам повече подробности. Аз само представих младия Axel by Libralabra, който взе Best Junior.

Ето и единствената ни снимка, благодарности на Мелина за нея.

И понеже не можах да запиша собствено куче (поради разгонване) колеги ми се заканиха, че ще ми връчват редовно по някой лабрадор, за да трупам опит с хендлинг. :biggrin: Затова съм и много горда и щастлива от постиженията на Aurora by Libralabra (собственик Росица Сарандалиева).
На CACIB 16.01.2011, с различни хендлери (вкл. и мен   :blagodaria:) тя се сдоби със следните титли - Best Junior, BOB, BOG2, BIS Junior.  :first:

Ето малко снимки, които пак не са мои.

BOG II

BIS Junior sunglass

« Последна редакция: Януари 19, 2011, 15:59:43 pm от Alb »

Libralabra

• Новак
  • *
  • Публикации: 24
« Отговор #12 -: Януари 20, 2011, 10:12:35 am »
И аз да се включа в темата, първо да благодаря на всички, които се постараха да представят кучетата на развъдника ми, а именно Албена и Светла. Наистина съм много щастлива, че Ара се пребори за JBIS, това е страхотен успех за нас  :first: :first: :first:

Също така искам да изкажа приятното си впечатление от съдията, а именно господин Хлебаров. Бях много изненадана от приятелското и добронамерено отношение към всички изложители, както и от приятния контакт. Според мен това е поведението, което трябва да се вижда в ринга все по-често. Поздравявам ви за вашия професионализъм  :ns23: :ns23:

Berenika

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
    • "Filipopolis kennel "
« Отговор #13 -: Януари 21, 2011, 22:25:14 pm »
 :dance3:Ние сме мноооого щастливи още!!!!!!  
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 22:33:47 pm от Berenika »

Gery

• Новак
  • *
  • Публикации: 46
    • Nylabell Siberian Huskies
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2011, 15:34:46 pm »
Аз бях с куче само на втория ден. Затова пък на първия, за третото ми влизане в ринг с куче, за 3 години, заедно с French Kiss of Golden Nicol взехме БОБ, БОГ на 5та група и трето място на БИС. Много симпатично куче със страхотен характер, което макар все още в клас млади се представи страхотно.
На вторият ден, Джек (Urban Cowboy of Golden Nicol) взе цац и цациб и заедно с Ивайло Петров станаха трети на Сеньор хендлер. Това беше първото излизане въобще на Ивайло с Джек и второто му излизане на сеньор хендлер и се представиха доста добре.