Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Помощ  (Прочетена 635 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zhenyai

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Помощ
« -: Април 28, 2011, 13:11:16 pm »
Здравейте,

Търсих навсякъде ии на всички езици из интернет пространството такава тема, но за съжаление не намерих. Вие сте ми предпоследната надежда, после отивам на доктор, макар че не мисля че е свързано с някакво заболяване.

Имам мъжко йорки, което още като малко бебе бързо научих да ходи в банята да пишка (на кучешки памперс). Сега вече сме на 8 месеца и пишкаме цял живот в банята или навън. От окол две седмици, всеки ден като се прибера от работа намирам поразията в хола, всеки път на едно и също място  :ssaadd: Когато съм си вкъщи, се изхожда в банята. И пак започнах отначало да му обяснявам, къде е правилно и къде не. Този път не иска да разбере.
Чудя се какво обърках  1427 Някой бил ли е в подобна ситуация? Помогнете, моля ви!

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Re:Помощ
« Отговор #1 -: Април 30, 2011, 06:13:30 am »
Спокойно, на 9 месеца кучето ви си е още бебе. Ще се научи, просто ви трябва още малко търпение. Не ви трябва лекар, а здрави нерви и упоритост в обучението на кучето ви на хигиенни навици.

Като начало започнете всеки ден да премствате памперса с по една педя към входната ви врата. След това пред вратата и след това навън. Опитайте и пишете пак за резултатите, каквито и да са.