Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Как се постват картинки  (Прочетена 1073 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Как се постват картинки
« -: Декември 03, 2005, 17:21:47 pm »
За да можете да илюстрирате соите съобщения (постинги) с картинки трябва да изпълните няколко неща:

1. Снимките трябва да да във формат jpg или gif. Хубаво е да не са много големи като размер. Ако ги обработвате с PhotoShop записвайте ги не със Save, а с Save for web ...

2. Снимките трябва да са качени някъде в интернет. За тази цел можете да ползвате безплатни сайтове за снимки като webshots.com, imagecave.com, snimki.bg, shutterbook.com ... и много други. Аз лично поlзвам putphoto.com

3. След като снимките са качени в нета, трябва да копирате техния адрес (URL). Най-лесно това става като щракнете с десния бутон върху снимката на екрана, изберете "Properties" и копирате адреса.

4. Така копираният адрес използвате при писане на вашето съобщение  във форума. Пишете текста и когато стигнете до мястото на снимката от менюто над полето за писане избирате IMG. В горния ляв ъгъл на екрана ви излиза поле в което копирате адреса на снимката.

ТОВА Е !

А ако не успеете, просто ми пишете на hlebarov@gmail.com, пратете ми снимката и аз ще я кача вместо вас.