Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Още една порция смях...  (Прочетена 43561 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sa6ik

• Експерт
  • Публикации: 403
Re: Още една порция смях...
« Отговор #210 -: Септември 15, 2007, 18:05:18 pm »
Какво ми се случи днеска.........

Когато имам карта за градския транспорт и няма какво да правя качвам се на някой автобус и си обикалям града.Ама кой ти знае, че днеска главния пътен възел е затворен и всички коли в посока Бургас и Метро се отбиват и трябва да минат през гробищата които са озвън града.И викам автобуса ще ме остави до самарското знаме ама не спря и по-нататъка втобуса не може да спре, защото имам много коли и ще стане още по-голямо задръстване, и автобуса ме остави чак на гробища на една сприрка дето имаше само едни дядка :kef15:.И го питам кога трябва да има 17, и ми вика ами аз аз чакам да дойде от 14 часа :doh:, атогава беше 4:45.Ау направо лошо ми стана и почнах да си мисля на автостоп ли да пътувам или пеша :biggrin:.И викам на дядото айде да вървим пеша, и той ми отказа още по-зле се получи.И отсеща минават автобуси ама не спират щото не им е това маршрута.И гледам идва 17 ама от другата страна и трябваше само да поизкачам да дойде.И така качвам се ама от спирките прииждат много бабки и автобуса се препълни, а нали има задръстване заради отбиването на пъти и мъчението ми стана още повече, защото въздуха стана гаден и миришеше на губер в автобуса.И разстояние от 3-4 километра го изминахме за 35 мин :doh:.Ама дотърпях до една спирка щото видях че отзад има друг автобус и се прехвърлих на него :BG:.

Едит А с тоя автобус дето отидох на гробищата ходи до едно село Дълбоки което е много далеч

ita_vet

• Експерт
  • Публикации: 365
« Отговор #211 -: Септември 27, 2007, 07:57:09 am »
Жена пържи яйца за закуска.

Изведнъж в кухнята се втурва мъжът и:
-Внимателно!!! Внимателно!!!Сложи повече олио!!!
Боже мой! Пържиш прекалено много яйца наведнъж!!!ПРЕКАЛЕНО МНОГОО!!!
Обърни ги!!!ОБЪРНИ ГИ ВЕДНАГА!!!Трябва им повече олио!Божичко!!!
От къде да взема ОЩЕ ОЛИО?Сега ще залепнат!!!
Никога не ме слушаш когато пържиш яйца!!!НИКОГА!!!
Обърни гии!БЪРЗО!!!Ти да не си малоумна???
Съвсем ги развали!!!Не забравяй да ги посолиш!
Винаги забравяш да посолиш!Използвай СОЛ!
С-О-О-О-О-Л!
Жената учудено гледа мъжа си:
-какво ти става днес?Смяташ,че не мога да сготвя едни яйца ли???
Мъжът спокойно отговаря:
-Исках да ти покажа какво ми е когато карам кола!!!  :dance3:
what will be to be...

www.itavet.com

HERZLE

• Гуру
  • Публикации: 1443
« Отговор #212 -: Септември 27, 2007, 09:05:11 am »
 1432 1432 1432 1432 1432 1432
Ужас, паднах от смях!
Ама си е баш верно хахахахаххахахахаха

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ
http://balkankennels.com/44.html&ikey=1810

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Баш кинолога бат' Бойко Борисов за бездомните кучета
« Отговор #213 -: Септември 27, 2007, 21:45:09 pm »
"Ние ги хващаме, те ги пускат !
Ние ги кастрираме, те се размножават"  1432

sa6ik

• Експерт
  • Публикации: 403
« Отговор #214 -: Октомври 12, 2007, 23:20:03 pm »
Крадци чукат на врата и отвътре се чува детски глас:
-Кой е?
-Ами ние сме едни познати на баща ти? Сам ли си?
-Не
-Ами с кой си?
-Ами с Антон
-Той на колко годинки е?
-Ами на четири
-Добре а ще може ли да влезнем вътре
-Да

А Антон е четири годишен доберман

dog

• Експерт
  • Публикации: 454
  • ^Дара^
    • БИГЪЛ ПОРТАЛ БГ
« Отговор #215 -: Октомври 19, 2007, 22:19:48 pm »
Пътуват в самолет един английски лъв и едно българско куче. Лъвът казал: - I love you! Кучето отговорило: - I kuch you.

dog

• Експерт
  • ^Дара^
    • БИГЪЛ ПОРТАЛ БГ
« Отговор #216 -: Октомври 19, 2007, 22:48:41 pm »
На изпит в медицинския институт студент отговаря на въпрос: "Признаци на бременността". Отзад му подсказват: "Окапване на косата, изкривяване на краката и голям корем...". Студентът повтаря всичко това пред професора, той става прав и пита:
- Колега, косата окапала ли ми е?
- Окапала е.
- Краката криви ли са ми?
- Криви са.
- Корема голям ли ми е?
- Голям е.
- Е, като родя елате да ви пиша тройка.

Комара,слона и заека отиват в оръжеен магазин.Пази го лъва.Те му казват,че искат да си откраднат по едно оръжие.Той им казва: -Добре, но на излизане ще си го сложите в устата. Съгласили се.Влязал слона,излязал с пистолет,вкарал го и си тръгнал.Влязъл заека,излязал с пушка,пъхнал я и започнал ту да плаче ту да се смее.Лъва го питал: -Защо плачеш и се смееш? А пък той отговорил: -Плача защото ме боли,а се смея защото вижам, че отзад идва комара с танк.

dog

• Експерт
  • ^Дара^
    • БИГЪЛ ПОРТАЛ БГ
« Отговор #217 -: Октомври 19, 2007, 23:11:24 pm »
Едно борче срешнало едно момиче попитало: -Как се казваш? -Станка. - Ама ,че си тъпа, не те питам с какво си дошла , питам те как се казваш?

dog

• Експерт
  • ^Дара^
    • БИГЪЛ ПОРТАЛ БГ
« Отговор #218 -: Октомври 19, 2007, 23:20:38 pm »
Три блондинки си седят на един остров, хващат златната рибка и тя обещава на всяка да изпълни по едно желание. Първата блондинка казва: - Мии, искам да видя какво е да си червенокоса- златната рибка я прави червенокоса, и тя си построява един сал и си заминава. Втората блондинка казва: - Искам да видя какво е да си брюнетка. - Добре, няма проблеми - казва златната рибка и я прави брюнетка. Оная си построява някакъв супер кораб и си тръгва. Идва третата блондинка и казва: - Амии... аз искам да видя какво е да си мъж. - Окей-казва рибката и я прави мъж. И той просто си тръгва по моста.
 1428 1430

dog

• Експерт
  • ^Дара^
    • БИГЪЛ ПОРТАЛ БГ
« Отговор #219 -: Октомври 19, 2007, 23:23:35 pm »
Един борец мислил.  :first:

dog

• Експерт
  • ^Дара^
    • БИГЪЛ ПОРТАЛ БГ
« Отговор #220 -: Октомври 19, 2007, 23:28:43 pm »
- Каква е разликата между слон и маса? - Под масата можеш да се подслониш, а под слона не можеш да се подмасиш.
 :doh:

dog

• Експерт
  • ^Дара^
    • БИГЪЛ ПОРТАЛ БГ
« Отговор #221 -: Октомври 19, 2007, 23:33:14 pm »
На една блондинка много и се подигравали, че е много глупава и тя решила да си боядиса косата черна. Един ден, както си карала колата, видяла стадо овце. Слязла и казала на овчаря: -Ако позная точно колко овце има в стадото, ще ми дадеш да си взема, която овца си избера. Овчарят се съгласил. Тя казала, без да се замисли: - 54! Човекът много се изненадал от верния отговор. Блондинката казала: - Избирам си ей това игривото агънце. Взела го и го понесла към багажника. Овчаря я поизгледал и казал: - Ако позная истинския цвят на косата ти, ще си ми върнеш ли кучето?
 :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Въпрос: С колко движения се пъха слон в хладилника? Отговор: С три - отваряш хладилника, пъхаш слона и затваряш хладилника. Въпрос: А с колко движения се пъха жираф в хладилника? Отговор: С четири - отваряш хладилника, вадиш слона, пъхаш жирафа и затваряш хладилника.

Посадил си дядо ряпа. Ряпата пораснала, дошло време за вадене. Дърпа дядото - не може, дошла бабата, пак не става. После внучката, кучето, котката, мишката... Дърпат, дърпат и изведнъж "храс" - и се скъсало кучето!

Срещнали се Мечо Пух и Прасчо. - Прасчо, знам какво ще станеш като пораснеш! - Сериозно? Сигурно си ми чел хороскопа? - Не, четох една готварска книга....

« Последна редакция: Октомври 19, 2007, 23:42:03 pm от dog »

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #222 -: Октомври 20, 2007, 09:39:31 am »
Еййй....това последното е супер!!! 1432 :biggrin: 1432
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

dog

• Експерт