Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Много добър сайт!Поздрави за админа!  (Прочетена 1859 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Конак

• Експерт
  • Публикации: 428
    • http://www.cherni-lom.com
Много добър сайт!Поздрави за админа!
« -: Декември 04, 2005, 15:13:21 pm »
Струва ми се, че има само един проблем.Тежък е и доста време ми отнема докато отворя дадена тема.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
« Отговор #1 -: Декември 04, 2005, 15:27:43 pm »
Благодаря за оценката !  :D

Проблемът явно е при теб - тук се отваря лесно. А ако имаш предвид основния сайт - може, днес dir.bg правят промени по системата и е възможно да има проблеми. Сутринта например бяха изчезнали всички картинки.

Face

• Гост
« Отговор #2 -: Декември 19, 2005, 16:17:13 pm »
Цитат
Благодаря за оценката !  :D

Проблемът явно е при теб - тук се отваря лесно. А ако имаш предвид основния сайт - може, днес dir.bg правят промени по системата и е възможно да има проблеми. Сутринта например бяха изчезнали всички картинки.
Не, проблема е от дир-а или потчно тоя глогинг който са пуснали дир-а, това не им е първия опит за нещо подобно и всички досега бяха неупешни. Затова по-добре си купите един свестен хост струва около 100лв ( за такъв тип сайт ) и си направете сайт на самото дружество. С тия безплатни глогини, сайта не се отличава по нищо друго от всички останали. Тогава даже ще можете да сложите и собсвен форум, който ще има необходимите неща, а не както тоя да е урязан за да прави по малко трафик. Със 100лв ще си решите проблема, а за сайта Хлебаров човек който няма да му откаже да го направи ;)  

Hlebarov

• Администратор
« Отговор #3 -: Декември 19, 2005, 16:44:20 pm »
Ачо, благодаря за съвета, ще го имам предвид. Блогът беше първото и най-бързо решение. Новият сайт както правилно си се досетил, е в процес на разработка и в скоро време (сигурно след празниците) ще можеш да го видиш и да си кажеш мнението и за него. А там ще има много нови и интересни изненади.

Форумът не е "Урязан" - беше нерегистриран до преди няколко дни, но вече е и с пълните си възможности. Проблемът е в мен, че не съм ги разучил всичките. Но и тук ще има нови неща. Само гледай.

Face

• Гост
« Отговор #4 -: Декември 19, 2005, 16:51:51 pm »
Цитат
Ачо, благодаря за съвета, ще го имам предвид. Блогът беше първото и най-бързо решение. Новият сайт както правилно си се досетил, е в процес на разработка и в скоро време (сигурно след празниците) ще можеш да го видиш и да си кажеш мнението и за него. А там ще има много нови и интересни изненади.

Форумът не е "Урязан" - беше нерегистриран до преди няколко дни, но вече е и с пълните си възможности. Проблемът е в мен, че не съм ги разучил всичките. Но и тук ще има нови неща. Само гледай.
 :) и аз така си помислих още повече тоя човек точно на теб неможе да ти откаже никога :), ама вика да кажа :)
Иначе съм сигурен че сайта ще е супер, поне досега нямам забележки по нито една негова работа :)

Успех и весели празници на всички :)

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
« Отговор #5 -: Декември 29, 2005, 16:03:50 pm »
Тони,не мислиш ли, че не е лошо потребителите да редактират профилите си?Като начало можеш да им дадеш пример! ;) Ако не знаеш как се прави,можеш да погледнеш моя за пример! :D  :lol:  :D  

Hlebarov

• Администратор
« Отговор #6 -: Декември 29, 2005, 19:55:47 pm »
Това е много добра идея ... като начало ще помоля всички да попълните в профила си колко и кави породи кучета имате. Поне да знам какви подаръци да приготвям - виртуални и не виртуални  :D
« Последна редакция: Декември 29, 2005, 20:05:38 pm от Sarichka »

АНДИ

• Гуру
« Отговор #7 -: Декември 30, 2005, 10:28:39 am »
Щом ще има подаръци,аз съм първи!3 курцхара,една втора пак курцхар,2 дратхара,3 ягдтериера и един уелски териер!
Чакам подаръците! :D Дай първо невиртуалните подаръци! :lol:  ;)  

АНДИ

• Гуру
« Отговор #8 -: Януари 11, 2006, 15:34:44 pm »
Тука за разни подаръци си писахме,дето останаха повече от виртуални!Абе тия от рекламата са много стиснати! ;)
Между другото защо не качвате нови снимки в галерията? :mad  :D