Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Снимки от Добрич  (Прочетена 4874 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
Снимки от Добрич
« -: Май 01, 2006, 17:09:32 pm »
Ето меее....готова съм със снимките от Добрич (малко по-късно и от Силистра) ;)

Мислих какво да направя - дали първо да кача снимките и после да споделя впечатленията си...или обратното :D . Накрая реших да почна със снимките, защото виждам, че доста хора ги чакат ;) ...

И така - Добрич, 29.04.2006

Тук виждате и подгласниците на БИС-а - йоркшир, гост от Израел и БОК (от Хасково)

И още малко снимки на Дъч

Това са кадри от победата на Дъч във втора група :KSS-clap:

Специални поздравления за блестящото представяне на Диана ( Little_sweet_Di_and_Andy), с нейния малък сладур Sharchy De Boxxemia , който съвсем заслужено спечели BIS Junior  :KSS-clap:  :KSS-clap:

Браво Дианче!  :KSS-Gold:
« Последна редакция: Май 01, 2006, 18:27:45 pm от Sarichka »
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Снимки от Добрич
« Отговор #1 -: Май 01, 2006, 17:13:09 pm »
Продължавам нататък, подред...първо групите :D
В 1-ва група BOG нямаше - учасниците си бяха тръгнали...

Във 2-ра, победител - Dinamic Force One Man Show - Дъч ;)

В 3-та група:
BOG - Bar-Mazal Mi Kochav Ha-Karmel
RBOG - Американски стафордшир
За съжаление, нямам снимки от награждаването в тази група :KSS-kez: ...

В 4-та група - Janina Von Edelem Geumet  :KSS-clap:

Честито на нашите приятели Бистра и Марин и на невероятните дакели от техния развъдник Casa del Amore  :KSS-clap:  :KSS-clap:

В 5-та група, съвсем заслужено BOG взе Tip Top , или както ние си го знаем - Томи на Светлето от Варна :KSS-Gold:  :KSS-clap:  :KSS-clap: , с подгласник Van Ness Of Baker Lake , собственост на Юлия Велкова :KSS-clap:

« Последна редакция: Май 02, 2006, 11:15:36 am от Sarichka »

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Снимки от Добрич
« Отговор #2 -: Май 01, 2006, 17:46:30 pm »
В 6-та група, при отсъствието на конкуренция, но напълно заслужено, групата взе Sweet Emotion Pantera Unica , соственик - Димитър Станчев от Варна :KSS-clap:

В 7-ма група победи Alena Von Iva House , чудесната курцхаарка на АНДИ

с подгласници: RBOG Yanka ІІ Vom Buterland  - Дратхар от Добрич
и на трето място в тази група Епаньол бретон

В 8-ма група : Rina Gedi`s Lab Bull
:KSS-clap:

И в 9-та група - мопс Anador De Gonzik

Малко по-късно, продължавам с конкурсите и впечатленията от Добрич ;) ...

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Снимки от Добрич
« Отговор #3 -: Май 01, 2006, 18:48:35 pm »
Един от най-интересните конкурси - този за най-красив ветеран:

Едно невероятно куче - Winner  :KSS-clap:  Дай Боже, всичките ни кучета да изглеждат така на 10 годишна възраст!!!
Огромни поздравления за кондицията на това великолепно куче! :KSS-Gold:

В конкурса дете с куче, съдията Стефан Попов бе затруднен от добрия хендлинг на децата - до едно с БОК :D Ето и победителя:

В конкурса за млад водач, победител стана ето това симпатично момиченце :D

Конкурса за хендлери беше доста оспорван. Участниците бяха четирима, но на много високо ниво и много добре подготвени. Съдията максимално ги затрудни, като постави задачи за изпълнение на сложни фигури в ринга. АНДИ, със своята Алена се представи наистина блестящо с всички фигури и движения в ринга и беше недостижим при поставяне на кучето в стойка! :KSS-Gold: ...Накрая, размяната на кучетата реши изхода от този конкурс. Малката Американска Акита Chokolate Boy се падна на АНДИ. Кучето е великолепно, но е още малко и засега слуша само Жени..., което и реши изхода от конкурса. На първо място - Жени Маринова :KSS-Gold:  :KSS-clap: , на второ - АНДИ :KSS-Silver:  :KSS-clap:  

Честито и на двамата! Показахте великолепни умения за водене на куче в ринга! :KSS-10x:
« Последна редакция: Май 01, 2006, 19:16:14 pm от Sarichka »

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Снимки от Добрич
« Отговор #4 -: Май 01, 2006, 18:58:50 pm »
И накрая - малко впечатления ;)
Изложбата беше сравнително малка по брой участници, но имаше атмосфера!!! За мен (на този CACIB аз бях само публика ;) ) това е много важно! Получи се истински киноложки празник и вярвам, че хората които присъстваха видяха интересни кучета и добро съдийство.
На специалката на БОК, под вещото съдийство на FCI съдия Стефан Попов, видяхме много и великолепни представители на нашата, българска порода! :KSS-BG:
Ето и победителя в рамките на  CACIB - а:
:KSS-Gold:

Спокойна изложба, с добра организация, на хубаво (макар и ветровито) място и великолепно настроение на публиката и участиниците.

Лично аз съм много доволна, че имах възможността да присъствам в Добрич - оказа се, че наличието на голям брой кучета, не винаги е гаранция за една хубава изложба (това е моето лично мнение ;) )

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОБЕДИТЕЛИ!!!  :KSS-clap:  :KSS-clap:  :KSS-clap:
« Последна редакция: Май 01, 2006, 19:05:06 pm от Sarichka »

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
Снимки от Добрич
« Отговор #5 -: Май 02, 2006, 08:46:14 am »
Ние с Алена благодарим за хубавите снимки!Ще почерпим! ;)  

m_dyakova

• Гуру
  • Публикации: 1448
    • http://www.bullmastiff.hit.bg
Снимки от Добрич
« Отговор #6 -: Май 02, 2006, 10:06:24 am »
АНДИ, честито и на теб!   :KSS-Gold:
Разбрах за отличното ти представяне и в конкурса за хендлери!  :KSS-clap: Което обаче ме навежда на мисълта, че ти отивайки на лов и виждайки, че няма да имаш "слука" си оползотворявал времето като тренираш "тайно" из горите между дърветата тези сложни фигури от хендлинга....  ;)  :lol:

Имам и един въпрос -  тази красавица Алена ходи ли на лов или само по конкурси за красота?  ;)  Защо не си писал за подвизи с нея?  :D
« Последна редакция: Май 02, 2006, 11:17:39 am от Sarichka »
bullmastiff.hit.bg

"Винаги съм се страхувал повече от едно перо, от едно шишенце мастило и един лист хартия, отколкото от сабя или пистолет..."
(„Граф Монте Кристо” / 1844 г., Ал.Дюма)

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
Снимки от Добрич
« Отговор #7 -: Май 02, 2006, 10:37:47 am »
Марта, не стига че не дойде на изложбата, ами не четеш и какво съм написал във форума!Ами че ние тренирахме за полевите изпитания, ама и те като тебе-не се състояха!За това и бяхме в "средна" кондиция-между изложбена и работна!Но, добрите са си добри! ;) Понеже съм скромен само това ще напиша! :D  :lol:  

july

• Специалист
  • Публикации: 240
    • http://http://img131.imageshack.us/my.php?image=imgp01562td.jpg
Снимки от Добрич
« Отговор #8 -: Май 02, 2006, 11:42:45 am »
Някое пекинезче нямаше ли Саричке? Всички ви има,само наща порода нещо не я виждам,което е жалко!

Little_sweet_di_and_Andi

• Новак
  • *
  • Публикации: 29
Снимки от Добрич
« Отговор #9 -: Май 02, 2006, 12:33:23 pm »
Привер и от нас! :KSS-drunk:
Много благодаря на Ели за милите думи, много сме щастливи всички! На нас мечтата ни беше да имаме купичка, и ето че се сбъдна :KSS-Gold:
Дългото пътуване си заслужаваше определено! Изложбите бяха много приятни, въпреки студения вятър в Добрич.
Ето малко снимки от Добрич:

Един бъдещ Голям Шампион:

И от мен поздравления за всички участници и победители и на Светлето и  Томи специални, за дето ни стискаха палци!!! :rolleyes:  

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Снимки от Добрич
« Отговор #10 -: Май 02, 2006, 13:00:38 pm »
Цитат
... много сме щастливи всички! На нас мечтата ни беше да имаме купичка, и ето че се сбъдна :KSS-Gold:
Дългото пътуване си заслужаваше определено!
Апетитът идва с яденето, няма да ви е последна тази купа  ;)  

Little_sweet_di_and_Andi

• Новак
  • *
  • Публикации: 29
Снимки от Добрич
« Отговор #11 -: Май 02, 2006, 15:34:05 pm »
Цитат
Цитат
... много сме щастливи всички! На нас мечтата ни беше да имаме купичка, и ето че се сбъдна :KSS-Gold:
Дългото пътуване си заслужаваше определено!
Апетитът идва с яденето, няма да ви е последна тази купа  ;)
 :wub: Благодаря много и дай Боже! :wub:
Ще имаме да черпим за да ни върви все така!

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Снимки от Добрич
« Отговор #12 -: Май 02, 2006, 22:36:40 pm »
Цитат
Някое пекинезче нямаше ли Саричке? Всички ви има,само наща порода нещо не я виждам,което е жалко!
Пекинези нямаше нито в Добрич, нито в Силистра, за съжаление :rolleyes: ...надяваме се ти и твоите сладури да промените това в бъдеще...
Пекинезите често липсват по българските рингове :rolleyes:  

july

• Специалист
  • Публикации: 240
    • http://http://img131.imageshack.us/my.php?image=imgp01562td.jpg
Снимки от Добрич
« Отговор #13 -: Май 03, 2006, 12:36:21 pm »
Цитат
Цитат
Пекинези нямаше нито в Добрич, нито в Силистра, за съжаление :rolleyes: ...надяваме се ти и твоите сладури да промените това в бъдеще...
Пекинезите често липсват по българските рингове :rolleyes:
Тази порода за съжаление е на изчезване поне при нас  :(  На изложбата в София непременно ще дойда,а и крайно време е да се появиме и на полянката зад Хилтън,но се притеснявам от агресията на женската ми,може да стане някой инцидент,а знам че повечето са едри породи там! Ти на какво мнение си?

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Снимки от Добрич
« Отговор #14 -: Май 03, 2006, 12:50:48 pm »
Хм, не знам какво да ти кажа...освен, че има всякакви кучета - не са само едри породи...даже повечето не са едри. Обаче има и други по-агресивни, например моята Саричка :KSS-plias: ..., ако искаш ела на някоя от срещите сама, или остави кучето в колата, докато се ориентираш.
Каквото и да решиш - ще се радвам да се видим на Софийския Цациб :KSS-Gold:  :D