Анди, прав си - ТОВА Е ТЕМАТА на форума! :KSS-Gold:
И повярвай ми ще стане по-четена даже и от "Ловните случки" (щото там няма кой да твори :KSS-devil ) - само почакай да дойде лятото... :D
Булмастифите не само че плуват, но и обожават морето! Ама нямам сканирани снимки, иначе имаме много...
Но ето ти няколко снимки на кучетата на членове на клуба ни:
Cliff from Atomzone на Иван Белчев (Пловдив/София)
Арчи (Bart-Archibald Staves) на Веселин Стоянов (Варна)
Beauty from Atomzone с малката Лени Лепоева (София) Между другото сем.Лепоеви също са запалени риболовци! Дано да се включат и те тук с нови снимки...
Ей на, и една стара снимка с "тигровия ми дог" Тара - тва куче като стигнеше до плажа и хващаше пътя за Русия! :lol: Обожавахме да плуваме заедно! Аз я хващах за раменете и се отпусках във водата, а тя като "скутерче" ме разхождаше насам-натам... Невероятно усещане е!!! :wub: Имам го обаче само на видео...
Това куче изпълняваше команди като: редом, ляво/дясно (т.е. да мине от лявата ти страна или от дясна), донеси, глас, дръж и т.н. във водата и не само с глас, ами и с жестове! Даже беше научена да се гмурка и вади предмети от под водата!
Абе, кво да ти кажа, тя беше нашата гордост - нищо, че беше мелез... Емо се занимава с обучение на кучета (от 13-14 г.) и тя беше неговата първа и най-своенравна ученичка, но и най-голяма гордост!
Тара и аз на Паша дере през далечната 1996 г.Иначе аз така "ловувам" миди - любимото ми занимание (2004 г.):

Тази година се очертава да е същото положение... :lol:
А Наско (мъжа ми) е запален рибар - що реки и язовири е обиколил в България и не само и колко случки може да разказва (като всеки рибо-ловец ;) ), но обича и така:
- за син мерлин, риба тон и баракуда, ред снапър на Бермудите
Така че, очаквай включване и от него в тая тема, щото по темите за кучетата едва ли ще може да се включи от жена си... :lol:
За сега толкова... НО лятото е пред нас, нали?
Гледай само к'во ще става на Камчия...:KSS-cheers: А после може и да си направим конкурс в тая тема... :D