Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: CACIB Асеновград - 20 май 2006  (Прочетена 6411 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
CACIB Асеновград - 20 май 2006
« -: Май 20, 2006, 19:23:41 pm »
Една малка, стеганата и добре организирана изложба сред красивата природа на местността на "40-те извора". Слънчево време и много приятелски усмивки.

Победител на излобата - BIS - ротвайлерът Стив на Георги Евтимов.
Подгласници на шампиона станаха американски стафоршир териер от Сърбия и един разкошен курцхаар от Брестница.
Честито на победителите !!!

Очаквайте още много снимки и информация тук и в сайта на Киноложко сдружение "София".
« Последна редакция: Май 20, 2006, 19:35:15 pm от Hlebarov »

m_dyakova

• Гуру
  • Публикации: 1448
    • http://www.bullmastiff.hit.bg
« Отговор #1 -: Май 21, 2006, 18:52:47 pm »
Честито на Жоро Евтимов - този BIS e поредното доказателство, че развъдник Асасин работи сериозно!  :D Разбрах и че в конкурса за млад хендлери Асасините са се представили подобаващо!  :KSS-Gold:
Може ли малко инфо по въпроса от съдията?  ;)  :D И снимки, снимки....  :D
Надявам се, че тоя път сте снимали и Face...  :lol:  
bullmastiff.hit.bg

"Винаги съм се страхувал повече от едно перо, от едно шишенце мастило и един лист хартия, отколкото от сабя или пистолет..."
(„Граф Монте Кристо” / 1844 г., Ал.Дюма)

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
    • http://
« Отговор #2 -: Май 22, 2006, 07:51:54 am »
Е, хайде Пазарджик е бил вчера,ама от този Асеновград няма ли да има снимки?Дайте да го видим вече тоя курцхаар,че се нервя!А ние да ходим до Румъния да заплождаме два дни! ;)  

Face

• Специалист
  • Публикации: 209
« Отговор #3 -: Май 22, 2006, 08:06:20 am »
Резулзтати и класиране при далматините.

клас:подрастващи
мъжки
ZVEZDNIY DOZD S NEVSKIH OSTROVOV - отсъства

клас:млади
женски
DIVALINOR CREAM VANILLA - Excellent - I, Best Junior, Best Junior of Breed

клас:млади
мъжки
HEBROS PEARL ARISTOCRATIC ANTE - Excellent - I, Best Junior

клас:шампиони
мъжки
INT. CH. BAD & MAD SERBIAN SENSATION IN RAUL - Excellent - I, CAC, CACIB, BOB, BOG

Конкурс двойки:
развъдник Spotmaniac
INT. CH. BAD & MAD SERBIAN SENSATION IN RAUL
DIVALINOR CREAM VANILLA
второ място

Кратък коментар за изложбата.  ;) Изложбата беше много спокойна,  терена беше хубав, много добре подкосена трева, организацията беше на ниво и много хубаво време за изложба.
И аз пак да се похваля спечелих конкурса за най-добър "дърт" хендлер ;)  (то нали и тоя ден удъртях) :KSS-drunk:, за първи път. Иначе съм излизал няколко пъти досега но най-много съм получавал второ място, този път се изненадах сам от себе си. :rolleyes: Тази фигура 'L' която ме накара Хлебаров да направя (не само мен а и останалите я правиха) я правех за първи път и успях :KSS-Gold:  :KSShunter:
DIVALINOR CREAM VANILLA - Вики - изпълни условието за Млад шампион на България  :KSS-dance:  :KSS-BG:
« Последна редакция: Май 22, 2006, 08:08:29 am от Face »

АНДИ

• Гуру
« Отговор #4 -: Май 22, 2006, 08:40:01 am »
КУРЦХАРА?

Guest

• Гост
« Отговор #5 -: Май 22, 2006, 08:42:54 am »
:KSS-drunk:
анди даи време на саричка да отдъхне ще има и куцхар ще има и йорки споко 4ове4е
каква беше троиката на биса ?

made in measure

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 93
    • http://www.madeinmeasure.com
« Отговор #6 -: Май 22, 2006, 08:43:54 am »
а уж автоматично влизам
госта съм аз :KSS-Gold:  :KSS-Gold:  
"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MY WEB

m_dyakova

• Гуру
  • Публикации: 1448
    • http://www.bullmastiff.hit.bg
« Отговор #7 -: Май 22, 2006, 08:52:26 am »
И аз като Анди съм нетъпелива, ама за снимки от конкурса за хендлери...  ;)  :D Явно Face с всяка изложба набира сериозна скорост в представянето си като хендлер...  KSS-thumbup  :KSS-clap:  
bullmastiff.hit.bg

"Винаги съм се страхувал повече от едно перо, от едно шишенце мастило и един лист хартия, отколкото от сабя или пистолет..."
(„Граф Монте Кристо” / 1844 г., Ал.Дюма)

Face

• Специалист
  • Публикации: 209
« Отговор #8 -: Май 22, 2006, 09:03:49 am »
Верно може и някой ден да стане хендлер от мен ;)  

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #9 -: Май 22, 2006, 14:21:22 pm »
Ето ме, хора...моля за извинение за забавянето...

Както вече сте разбрали, изложбата в Асеновград беше сравнително малка като брой участници, но беше чудесна като настроение и атмосфера :D .
Всичко започна така :
,
с разпъване на шатри и чадъри :lol: ...място имаше за всички, а и сянката беше жизненоважна и за кучета и за хора.

Ето малко снимки от съденето в групите:

Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #10 -: Май 22, 2006, 14:29:16 pm »
Ето и снимки от конкурсите:

Ето това невероятно красиво бебе - Strong Style Amatol Amber , шоколадовия лабрадор на семейство Шанкови, спечели традиционната купа на Киноложко Сдружение "София" за най-добър дебютант на изложба!!! Нека му пожелаем много здраве и много успехи и нека нашата купа му донесе огромен късмет!!! :D  :KSS-Gold:

Конкурс "Дете с куче"

В конкурса "Млад водач", съдия Хлебаров максимално затрудни участниците и прецени, че най-добре в този момент се представи Николай Ефтимов със своя ротвайлер :KSS-Gold:

А ето го и най-добрия хендлер на Асеновградския CACIB - Ачо (FACE) със своя далматин!

БРАВО, Ачо - наистина се справи чудесно и съвсем заслужено спечели!!! :KSS-clap:
« Последна редакция: Май 22, 2006, 14:32:17 pm от Sarichka »

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #11 -: Май 22, 2006, 14:52:10 pm »
Групите:

1-ва Blanc Von Olaf  - Швейцарска бяла овчарка

2-ра Stiv V. Assassinrot , който впоследствие стана и BIS

3-та White Head long Step - Американски стафордшир териер, с подгласник Littlestar`s Yong Forever  на нашето Кате :KSS-clap:  :D

4-та нашия Амор

:KSS-Gold:  :KSS-clap:
Честито, браво на всички!!!

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
« Отговор #12 -: Май 22, 2006, 14:59:53 pm »
5-та група - Agata Z Dretovickie Locky , Самоед

6-та група - Bad & Mad Serbian Sensation In Raul , Енцо...Ачо е писал много подробно за класирането на далматините по-горе. Благодаря и честито! Както за доброто класиране, така и за рождения ден, макар че разбрахме по-късно за този празник :D

7-ма група. АНДИ, в Асеновград курцхаар нямаше, особено пък курцхаара, който спечели BIS- а в Пазарджик. Тук имаше дратхаар, който взе групата, в компанията на един пойнтер и един бретон шпаньол. Ето ги:

АНДИ

• Гуру
« Отговор #13 -: Май 22, 2006, 16:10:26 pm »
Ели, ти си безценна!Между другото преди малко гледах снимките от София,има една твоя страхотна!Ще ти я пратя! ;)  

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
« Отговор #14 -: Май 22, 2006, 16:14:40 pm »
Добрутру - чак сега ли се сети ? Имаш снимки, къташ си ги само за себе си и само някои от тях раздаваш за изключителни заслуги и то лично  :D