Съжалявам за закаснелия отговор, но поради технически причини и не само не успях.
В състезанието взеха участие около 50 кучета. От тях 11 ягдтериера, 1 дратхаар, 5 дого аржентино и ред още други.
Информация по подробна може да даде Желю, защото се познава с главния съдия :D :KSS-plias: .
Съдиите бяха трима, но не запомних имената им тъй като не се представиха :KSS-plias: Единствено се представи главния съдия Желю Желев, но и да не беше си казал името аз вече го бях виждал :lol: :D
И така запомних само името на класиралото се на първо място куче от групата на подземниците ягдтериера Лък от Желев, от групата на кучетата за всестранен лов първо се класира дратхаар, но за жалост не му знам името. Доста се замислих върху доготата, които бяха причислени да участват в групата на кучетата за всестранен лов :unsure:
Орагонизацията по самото провеждане на състезанието не беше на ниво, но за сметка на това закриването бе на доста високо ниво. Имаше скари, бири и жива музика да свири ;)
има и видео, но не съм аз оператора. Чакам да ми изпратят клипчета и ще кача най интерсното. Най голямо шоу направиха според мен един барак /кьосе/ и няколко мелеза.