Аз съм съгласен! :D Да давам ли предложения какви да бъдат наградите? ;)
Между другото тази неделя -18.06.06г. в гр.Попово има празник на града и хората си организират от 10ч. на стадиона тяхна си местна изложба.Те си я правят всяка година, кучетата които показват не са родословни, имат си един доктор който им е съдия! :D Та аз съм поканен тази година и ще заведа 2-3 кученца, но не като участници в изложбата, а да направя демонстрации на обучение на ловни кучета.Те традиционно ми отправят покани и аз традиционно не им отказвам, щото освен популяризирането на ловните породи сред масите си правим и по някоя маса с ловджийски месали/и не само това/! ;) :KSS-drunk: Та така, в неделя съм там да направя едни демонстрации!Между другото Камен Литов им е обещал евентуално да отиде/сигурно няма да отиде де ;) / да се запознае с възможностите им :unsure: щото искат хората септември да правят САС!Който има желание да види курцхаари и дратхаар в действие може да заповяда! ;)
Хайде давайте предложения с какво ще ме награждавате, че изчезвам ей!Велики Хлебаров няма ли да ми подариш някоя маркова щипка, като ходя по изложби насам-натам да защипвам номерцата, че да не се излагам като селянин и все колежките да ме спасяват в последния момент/SESKA,последно май ти ме спаси :KSS-plias: /!Нека наградите да са повече от една! :D