Първо да питам -
КАКВО стана с наградиТЕ на Анди??? :mad Или пак "обещаното не е като завещаното" или "много шум за нищо"? ;)
И после да кажа - Анди, язовира, за който ти говоря е като излезеш от Попово и тръгнеш към с.Ковачевец след няколко километра ти се пада от ляво, т.е. преди село Ковачевец като идваш от Варна, разбира се... :D ТА, там имам познати. Даже собственика е всъщност бившия упрявител и на другия язовир (по пътя за гарата на Попово).
И ако знаеш какви шарани ми донесоха от там... :KSS-kez: Щото моята работа снана като "мохамед и планината"... А после имаше :KSS-drunk: по много... :D
Анди:
А ако знаеш какви шарани съм хващал на Водица!
А доколкото разбирам, ти говориш за другия язовир, който е след селото и по-скоро се води до село Водица... Виж, него не го знам, нито шараните му... Ама, що не вземеш да ни ги покажеш на снимка, а? ;) :lol:
А по темата:Анди:
Обадих се/"бре" както казва един от Търговище/, човека каза ще качат записа!После по влака ще пратя диска!
Какво направи, "бре" Анди, с този диск със записите от Поповската изложба? :KSShunter:
Влакове ли няма вече или какво? Те, на филмови ролки да бяха, по-бързо щяха да стигнат за обработка до Хлебаров... :rolleyes: