Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Варна  (Прочетена 25595 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
Варна
« Отговор #15 -: Юли 18, 2006, 18:42:16 pm »
Ще правим ли срещата през август ? Хайде да видим кой ще се присъедини към варненската среща ?

bellissima

• Експерт
  • Публикации: 334
  • Random Allure Kennel
    • http://www.randomallurekennel.com
Варна
« Отговор #16 -: Юли 19, 2006, 04:09:42 am »
Nie s Bella i Uran :D  :)  :KSS-drunk:  

SHUSHKOVCI

• Специалист
  • Публикации: 172
Варна
« Отговор #17 -: Юли 19, 2006, 11:17:11 am »
И ние сме за сбирка, особено ако става въпрос за бира и кучешки разговори.Само дано "бебето"ни се държи прилично и става за пред хора(че още незнае какво е разходка) Ето линк към снимки! http://bgphoto.net/Start.aspx?UserId=18337

m_dyakova

• Гуру
  • Публикации: 1448
    • http://www.bullmastiff.hit.bg
Варна
« Отговор #18 -: Юли 19, 2006, 17:28:02 pm »
И ние ще дойдем!  KSS-thumbup
Разбира се, с каквито бебете имаме в наличност към момента на срещата...  :lol:  :lol:  :lol:

Шушковци, вие сте ни и комшии - тази реклама на "БТК" е почти до нас.  ;)  :D
Не се тревожете за "възпитанието" - ще помагаме със съвети, а до срещата ще имате време да свикнете с разходките, кучетата, хората и т.н....
По-интересното е дали вашия мъник ще изтърпи набезите на сина ми - щото като го гледам са на един акъл...  :lol:

Иначе, Хлебаров, срещата остава ли за 19.08.?  :)
« Последна редакция: Юли 19, 2006, 17:31:12 pm от m_dyakova »
bullmastiff.hit.bg

"Винаги съм се страхувал повече от едно перо, от едно шишенце мастило и един лист хартия, отколкото от сабя или пистолет..."
(„Граф Монте Кристо” / 1844 г., Ал.Дюма)

Hlebarov

• Администратор
Варна
« Отговор #19 -: Юли 19, 2006, 17:46:39 pm »
разбира се !

SHUSHKOVCI

• Специалист
Варна
« Отговор #20 -: Юли 19, 2006, 20:06:10 pm »
Часътм и мястото на срещата известни ли са вече?

SHUSHKOVCI

• Специалист
Варна
« Отговор #21 -: Юли 19, 2006, 21:38:14 pm »
Забравих да попитам, покана за сбирката трябва ли? :KSS-drunk:  

m_dyakova

• Гуру
Варна
« Отговор #22 -: Юли 20, 2006, 07:37:20 am »
Цитат
Забравих да попитам, покана за сбирката трябва ли? :KSS-drunk:
:D Ами, нали имате вече покана... тук!
Т.е. поканени са всички фенове и собственици на кучета в Варна (и областа  ;) ), свободни на 19.08. най-вероятно сутринта, но пак Хлебаров ще каже, защото той ще е нашия почетен гост от столицата и ще се съобразим с него...  :lol:  
Ще пием кафе, бира, а кучетата ще си играят...  Ще се запознаем- пишещите  и четящите във форума, говорим за кучета, за проблемите, които имаме с тях,  за обучението им, а също и за изложби и за "хендлинг"...  
Надявам се, Хлебаров да ни покаже и някой тънкости от представянето на различните породи на изложбения ринг...  ;)  :D
Иначе, Хлебаров, ще каже повече за "програмата" на срещата...

А! Мястото може да бъде полянката и барчето на Делфинариума (или барчето-къщата с полянката срещу Зоологическата градина)? НО всичко зависи от това по-кое време ще направим срещата, защото и на двете места ще е пълно с хора (и деца) в събота....

Какво ще кажете?  :rolleyes:
« Последна редакция: Юли 20, 2006, 07:39:36 am от m_dyakova »
bullmastiff.hit.bg

"Винаги съм се страхувал повече от едно перо, от едно шишенце мастило и един лист хартия, отколкото от сабя или пистолет..."

Hlebarov

• Администратор
Варна
« Отговор #23 -: Юли 20, 2006, 09:18:07 am »
От мен - на ваше разположение съм. Само кажете с какво мога да ви бъда полезен.  

SHUSHKOVCI

• Специалист
Варна
« Отговор #24 -: Юли 20, 2006, 10:41:28 am »
МММ да! Бях забравила момента да разхождаш куче в морската градина през почивните дни!!! :KSS-dogwalk: И двете места са ни страшно удобни.

SHUSHKOVCI

• Специалист
Варна
« Отговор #25 -: Юли 20, 2006, 10:56:07 am »
Дякова, в района на оранжериите на Мимоза няма ли нещо подходящо?Преди 10-12 год си бяхме оформили кучешка поляна до бункера (Делфинариума), ама там няма барче!

m_dyakova

• Гуру
Варна
« Отговор #26 -: Юли 20, 2006, 18:42:48 pm »
Цитат
Дякова, в района на оранжериите на Мимоза няма ли нещо подходящо?Преди 10-12 год си бяхме оформили кучешка поляна до бункера (Делфинариума), ама там няма барче!
До Мимоза има вече доста хотели и жилищни сгради  :rolleyes:  и те са с барчета, НО са прекалено лъскави и не знам как ще погледнат на нас с кучетата...  :rolleyes:
Може да опитаме на тенис-кортовете (под Мимоза) в новия рибен ресторант - старата вила  "Буров" (бившия "Китайски"). Отвън има поддържана полянка с райграс под дебела сянка от дърветата и дървени маси, сутрин работи и като кафе, но и за там не знам как ще реагират... :unsure:
Знаете отношението - кучетата цапат!  :unsure:  А и ще е малко далеч на останалите хора от другия край на града...  :rolleyes:
НО мога да проверя тези дни, докато се разхождаме до там...  :)

Все пак, ми се струва, че полянката до Делфинариума ще е най-спокойна, а после можем да отидем да пием кафе и в бившия ресторант "Лавиня" (сега "БМ") - там е по-спокойно сутрин и е също е с маси на вън...  :rolleyes:

Казвайте какво мислите?  ;)
« Последна редакция: Юли 20, 2006, 22:59:24 pm от Sarichka »
bullmastiff.hit.bg

Hlebarov

• Администратор
Варна
« Отговор #27 -: Юли 20, 2006, 18:47:19 pm »
Аз нищо не мога да кажа, освен че ще съм в хотел "Сити Планет", който до колкото знам е някъде около Делфинариума. Но съм с кола и нямам проблем с придвижването.

SHUSHKOVCI

• Специалист
Варна
« Отговор #28 -: Юли 20, 2006, 18:55:28 pm »
"Сити Планет" се вижда от нас!По посока Златни пясъци малко след Делфинариума.Изглежда много добре.

Hlebarov

• Администратор
Варна
« Отговор #29 -: Юли 20, 2006, 19:13:00 pm »
Хмммм, и аз на това се надявам. Както и че пускат в него с кучета. Щото ние идваме с Дори.  :D