:lol: Ееееееххххх, и аз видях морето след не знам, колко си години.... ама за три дни и нямах време за нищичко, освен да търсим по-безлюден плаж и после да жабурасваме в остатъка от дена. Лелеееей на Кора така й хареса. Едвам я удържах като надушеше водата. Ама от Каварна до Созопол за три дни - размазахме се от път, че и двенките настинахме, ама - за сметка на голяяяям кеф, голямо плуване, плацикане, подскачане, лочене, ровене в пясъка и домъкване на всякакви пластмасови бутилки и други боклуци. Тръгвахме си с една торба боклук от плажа. Всичко донася това детенце, а аз не мога да го оставя на пясъка - после обикаляме комплексите с торба боклук и търсим кофа (В частност Константин и Елена).
Та мисълта ми беше... все си мислех дали няма да засека някой от вас в Морската - ама от там само късно вечер минавахме. Сутрин директно в колата и извън Варна да дирим плажове в пущинака. А такъв вече няма. От детските ми спомени за полянки, горички и самотни плажчета около Траката нищо не е останало. И до Златните отидохме - много строили там бе - самозабравили са се - а така ми харесваше. Но и там на края на комплекса поплацикахме доста и на влакче се качихме...
Ах морето... :KSSsea