Благодаря на всички за хубавите пожелания, да Ви се връща многократно! :D ;) Раждането?Това е по-интересно от ловните случки дето съм ги писал!Ама трябва и Гери да участвува с коментар, щото ако Ви кажа последните как се раждаха!!! :KSS-plias:
Ще напиша само няколко реда...Първо-за датата 19.07-бях я написал на календара и кучето я спази,ама почна от 3 часа сутринта!Това след като на 14.07 си пусна коластрата,на 18.07. в 19 часа изтече първата вода, а нямаше контракции!Аз през това време трябваше да отида с Адолф да му гипсират заден десен крак щото е счупена бедрената кост!Ако ми следите мисълта това ставаше едновременно-гледам Арис, вземам Адолф на ръце и го нося в клиниката/той 3 дена е на инжекции,чакаме да спадне отока/!Жена ми-при Арис и само звъни-изтече, няма контракции!Аз през 10 минути слагаме упойки на Адолф, сниман е, събира се екип-3 доктори от Разград, двама от Варна и за капак на всичко взели камера и викнали и двама стажанти!!! :mad Това без да ми кажат! :mad Адолф заспива малко след 19ч.,оставям да го режат и да му слагат планка,до към 21.30 операцията трябваше да приключи!Връщам се при Арис-изтича вода, няма контракции!Това е 18.07.!Сутрешната храна-не е бутната,кучето надуто,ще се пръсне!
21.30 минава,докторите не се обаждат никакви!Отивам, клиниката заключена, всички вътре, вижда се само като се движат!След 10 минути излиза едната докторка и казва,че не става с планка!Трябвали им още 2 часа!Моите нерви...Връщам се при Арис-същата история, лежи си спокойно, ония дузината играят вътре футболен мач!Дигам я, разходка, масаж, обръщам я да лежи на другата страна!
Абе аз май много написах?!Интересно ли Ви е?Хайде по-нататък ще продължа, че имам много работа днес!Може би на морските изложби ще и разкажа на Марта? ;) Ако нещо пак не и се случи и да не дойде цяла седмица нито веднъж!За останалите които няма да идват с нас на море-във форума, ама ще чакате!И какво стана с предложението дето щяхте да ме награждавате, ето вече и снимки Ви показвам! :D ;)