... всички, които отговориха на въпросите, които бяха изпратени до всички регистрирани потребители на сайта и форума на Киноложко сдружение "София" преди известно време.
Огромна благодарност на всички, които отговориха. Всички отговори, коментари и мнения са безценни в нашата работа как да направим този форум и сайт, и особено видеотеката, по-добро, по-привлекателно и по-полезно място за всички вас.
В израз на нашата благодарност авторите на най-интересните и на-полезните мнения:
DiyanaChar
trenior
ludia6
joexx
milenka_bs
ще получат в знак на уважение за техните усилия скромна награда от Киноложко дружение "София" - CD с всички клипове, публикувани до сега във ВИДЕОТЕКАТА.
Моля получателите на наградите да изпратят на лични бележка адресите си, на които да изпратим CD-тата.
За останалите, нерегистрирани посетители на форума ... ще има и още такива конкурси, анкети, събития с още по-големи награди и още по-приятни зиненади. Станете един от нас, регистрирайте се - безплатно е и не боли. :D
А ето и някои от най-интересните отгвоори:
--------------------
Аз лично рядко имам възможност да ги гледам, тъй като съм на компютър през работно време. Но когато съм по-свободна понякога ми е удоволствие и дори ако има нещо много забавно го пускам до някои колеги да се посмеят. За всеки ден мисля че е много, но поне веднъж в седмицата по клипче :О)
---------------------
Всичко е супер-в никакъв случай не закривайте видеотеката.Имам въпрос-мога ли и ако да как да кача два клипа на моето куче-правени са с видеокамера и са около 7мин.Благодаря ви предварително
---------------------
mnogo sa gotini klipovete. Podurjaite gi. Ako e vuzmojno da se svaliat
a ne da se gledat samo on-line shte e super.
pozdravi
--------------------
Здравейте, относно клиповете, аз лично не ги гледам, защото много трудно се отварят и не може да се гледа както трябва , което е доста дразнещо. Дано съм ви помогнал при вземането на решение!
-------------------
Струва си рубриката "Видеоклип на деня"- гледаме я всички в офиса, толкова е свежо по средата на деня, когато работния ден сякаш няма край, да видиш някоя "хитрина" на кученце. Почват едни коментари и разкази за кучетата ни и докато се обърнеш - то било станало време да си ходим. Никакви промени в тази рубрика, иначе не отговарям :-))))))
--------------------
Авторът на последното мнение ще получи и допълнителна награда от Киноложко сдружение "София" - каква ? Той/тя (надявам се) да ви каже ! :D