Абе, не съм бе, Анди, и за тва не се е разчуло... :D Иначе мислиш ли, че такава новина ще остане незабелязана от медийните специалисти във форума... ;) :lol:
Изтървахме вече "лъва", ама се успокоявам, че и "дева" не е лошо... Само дето чувам си падали малко "ухажори" и все от хубави жени били заобиколени, та, от сега се тревожа за момчето... :rolleyes:
Е, няма да мога да изкрам до 09.09., ама... Макар че, той Анди явно е изключение от правилото :unsure: и наистина най-съвестно ходи по ловните полета, горите, язовирите през свободното си време, че и по работни изпитания и киноложки изложби, а като добавим и "акушерството и домочадието" и то май не му остава "друго" свободно време, както е нормално за ловци и риболовци според техния "фолклор"... ;) :lol:
Извинявам се, че не съм писала тези дни, ама доста работа ме е налегнала ( като за "последно" :D ) и само наминавам за малко да ви видя пишете ли или не и какво си правите...
Иначе както казах - ние чакаме и бебето и френчито, което дойде по-скоро... :KSS-plias:
В тая връзка - един поздрав от мен: