Брррр....след като си изпих топлото какао :lol: , да взема и аз да кажа няколко думи ;) !
Първо - ОГРОМНО ЧЕСТИТО на спечелилите и разбира се, най-вече на Катето за BIS-a :KSS-Gold: :KSS-clap: ...
Второ - ЧЕСТИТ празник на всички ни...днес е Деня на Независимостта на България :KSS-BG: ...
И трето...хм, за изложбата ;). След като поизъхнах и помислих малко....ми то и аз не сещам да съм присъствала друг път на изложба с толкова много настроение, разбирателство и ентусиазъм! Най-хубавото е, че изложители, съдии и организатори бяхме ЕДИН ЕКИП днес и въпреки лошата шега, която ни изигра времето, останалото беше чудесно! KSS-thumbup
БЛАГОДАРЯ на всички за търпението и желанието за участие! БЛАГОДАРЯ на всички за това, че си помагахме взаимно целия ден! БЛАГОДАРЯ на хората, които помогнаха за организацията, макар че не бяха подготвени и предупредени, че ще им се наложи да го правят!
БЛАГОДАРЯ на ВСИЧКИ съдии, които бяха просто перфектни професионалисти днес и въпреки ненормалните условия отсъдиха кучетата по най-добрия възможен начин!!! :KSS-clap: :KSS-clap: ...
Въобще БЛАГОДАРЯ на всички, които вложиха желание, търпение и издръжливост, за да се случи САС "Сребърната рибка"! KSS-thumbup
Разбира се, имаше и грешки, които ние организаторите ще си обсъдим и ще вземем мерки за предстоящата през ноември САС "Златната огърлица на София",...но ако на повечето изложби има такъв дух и колегиалност, хубавите изложби в България ще са все повече и повече!