Новини:

* * * 2 x CACIB Sofia - 18.02 - 19.02.2012 * * *  Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !  (Прочетена 21662 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ita_vet

• Експерт
  • Публикации: 365
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #30 -: Септември 23, 2006, 09:31:29 am »
Хубави снимки, браво на фотографката!!!! :lol: Даже си щракнала и мойта Мина независимо,че не беше участник в изложбата ;) .

Изложбата беше наистина добре организирана, всички бяха усмихнати,а дъжда само вдигна градуса на настроението!!!!
Радвам се,че успях и аз да се включа в "проливният етап"/ защото имаше и сух етап :lol: / и секретарствах на високоуважавани от мен съдии - Стефан Попов и Мария Цанева
 Е така се прави! Браво на организаторите и с пожелания да останат все същият спотен колектив!!!! :KSS-clap:  
what will be to be...

www.itavet.com

trenertg

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 84
    • http://www.trenertg.dir.bg
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #31 -: Септември 23, 2006, 10:03:09 am »
ето един линк и от мен - за съжаление бяхме единствените от 1ва група
My Webpage

« Последна редакция: Септември 23, 2006, 10:54:47 am от Hlebarov »

m_dyakova

• Гуру
  • Публикации: 1448
    • http://www.bullmastiff.hit.bg
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #32 -: Септември 23, 2006, 13:16:40 pm »
KSS-thumbup Страхотни снимки!
Най-много ме впечатлиха малките хендлери, които въпреки дъжда, мокрите си дрехи и кучета, на всички снимки са усмихнати, радостни и изпълнени с ентусиазъм!  :wub:  Това ми подсказва, че изложбата е била изпълнена с много усмивки и приятелство, защото децата са най-истинския индикатор за настроението!
Много се зарадвах и на общите снимки на организаторите, съдиите и участниците - представители на БРФК и различните киноложки дружества! Наистина изглеждате като един екип!  :)

Много се надявам да има и други подобни изложби - като тази и като София Grand Prix, където всички доказахте, че желанието да се направи един празник за любителите на кинологията може да победи разногласията...  Поздравявам ви!  KSS-thumbup

И наистина ние много съжаляваме, че не можахме да се включим, но както каза Саричка - ще има и други изложби...  :D

bullmastiff.hit.bg

"Винаги съм се страхувал повече от едно перо, от едно шишенце мастило и един лист хартия, отколкото от сабя или пистолет..."
(„Граф Монте Кристо” / 1844 г., Ал.Дюма)

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #33 -: Септември 23, 2006, 13:41:17 pm »
Ехее...страхотни снимки, момичета, благодаря на всички за тях! :KSS-10x:
Аз, този път не съм щракнала нито една снимка за съжаление :unsure: ...първо бях заета със секретарстване на съдия Стефан Попов (благодаря на Гери, която ме смени при съденето на БОК :KSS-10x:, благодаря и за двете снимки, на които сте ме хванали в ринга ;)  ), а после....е, знаете какво ни се изля на главите после :KSS-plias: ..., но вие сте направили наистина чудесни снимки въпреки условията :KSS-clap:

Специално искам да благодаря на Таня (trenertg ) за помощта за попълването на дипломите на участниците, преди началото на изложбата! :KSS-10x: ...Таня, жалко, че си тръгнахте с Ади, съдия Попов беше със страхотни впечатления от нея и я очакваше за групата :KSS-Gold:...  

Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Teddy

• Новак
  • *
  • Публикации: 27
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #34 -: Септември 23, 2006, 13:51:09 pm »
Здравейте и от мен.
За първо съобщение реших, че е хубаво да кажа нещо положително и затова избрах впечатленията от изложбата.
Наистина много ентусиазъм и много положителна енергия и върпеки мокрото време всички се постараха участниците да си тръгнат с усмивка на уста. Ние си тръгнахме с много положителни емоции, с желание непременно да повторим и за жалост (а може би не чак толкова) доста мокри и премръзнали. Все пак дъжда даде възможност на съдии и организатори да покажат колко всъщност ентусиазирани СА.
 :KSS-clap:  :KSS-cheers:  :KSS-dance:
Мястото беше супер, дано и друг път се организират изложби там. :KSS-Gold:
Благодарим и аз и Грита за приятното преживяване и ето и нашите снимки на изложбата. Тези от 22 започват на първа страница един мн симпатичен АСТ.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8077&AlbumId=67802

« Последна редакция: Септември 23, 2006, 14:17:44 pm от Hlebarov »

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #35 -: Септември 23, 2006, 15:30:50 pm »
Teddy, Добре дошли с Грита при нас :D ...радвам се, че се присъединявате към нашата компания и, че сте останали доволни вчера (въпреки всичко) :KSS-10x:  :KSS-BG:  

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4867
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #36 -: Септември 23, 2006, 15:51:55 pm »
Благодаря на всички за снимките от най-мократа и най-снимана изложба  :D  

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4867
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #37 -: Септември 24, 2006, 07:23:24 am »
Имам и един въпрос към всички участници - как намирате дизайн на дипломите, които получихте на изложбата ? По-удобни ли са в този размер или си предпочитате предишния А4 формат ?

И дали ви харесаха рибките ?
« Последна редакция: Септември 24, 2006, 07:51:07 am от Hlebarov »

mark antony

• Специалист
  • Публикации: 100
    • http://
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #38 -: Септември 24, 2006, 07:41:17 am »
На мен ми харесват!

Guest

• Гост
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #39 -: Септември 24, 2006, 07:53:28 am »
Хубава изложба беше :KSS-Gold:  - весела и задружна... което при този проливен дъжд си е истинско постижение. Хубавото е, че въпреки мрачното от сутринта време дойдоха доста хора - даже неочаквано много по мое мнение. Лошото е, че заради мрачното време НЕ дойдоха още доста хора, които щяха да идват, но... като цяло беше хубава изложба, добре посетена и й тръгна по вода ;)
 :KSSsea
Ще се видим в Луковит! :KSS-boat:  

Vabank

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 84
    • http://www.vabank.dir.bg
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #40 -: Септември 24, 2006, 07:55:28 am »
Опс, това горе бях аз :KSS-devil
Не знам защо напоследък ме изхвърля от форума и вечно ме забравя при влизане.
Фрийстайл в България - танцувайте с кучето си и вие!
dogdance.hit.bg

mora

• Гуру
  • Публикации: 974
  • Mora's Land
    • Mora's Land
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #41 -: Септември 24, 2006, 08:38:17 am »
На мен също ми харесват и грамотата и рибката, която вече трети ден виси на вратлето на Лени  :)  

danny

• Напредващ
  • **
  • Публикации: 52
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #42 -: Септември 24, 2006, 09:26:01 am »
Определено форматът на дипломите е много по-удобен. Ние нали рядко ходим на изложби (тази ни беше трета), та аз нямах точен спомен за размера на този тип документи - помня само, че ми беше неудобно да ги въртя в ръце и на втората изложба ги тикнах някъде да не пречат - така даже забравих да ги подпечатам. А сега си викам - "Глей' как сме натрупали опит - не били толкова неудобни..." Опит! Вятър! Те хората просто ги измислили по-добре!  :KSS-plias:  :KSS-clap:
Рибката е очарователна! Ама още се чудим дали да я сложим на нашийника на Грита, която е Телец, или ще си я носи стопанката Теди, която си е истинска Риба!

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #43 -: Септември 24, 2006, 10:35:53 am »
Цитат
Имам и един въпрос към всички участници - как намирате дизайн на дипломите, които получихте на изложбата ? По-удобни ли са в този размер или си предпочитате предишния А4 формат ?

И дали ви харесаха рибките ?
Да вметна и аз нещо...нали може :rolleyes:
За мен, като човек, който пряко работи с документите на участниците, новият формат на дипломите е много по-удобен от старите!
Само ако може да се "пипне" разпределението на текста - там където е графата за името на кучето, мястото не винаги е достатъчно :unsure: ...имената на някой от кучетата са доста дълги ;) ...и ако там има повече място, ще бъде чудесно. KSS-thumbup  

Teddy

• Новак
  • *
  • Публикации: 27
НАЙ-МОКРАТА ИЗЛОЖБА !
« Отговор #44 -: Септември 24, 2006, 12:01:55 pm »
Супер са си дипломите, а и Грита и аз сме очаровани от рибката. Така ти остава спомен от изложбата, независимо какво си спечелил или не, а когато споменът е хубав, винаги е добре да има какво да ти го напомня. Супер идея.  :KSS-pet:  :KSS-clap:  :KSS-cheers: