:D Ето и моите снимки. Малко са мрачни тези от ринга и не на фокус, ама защото беше сумрачничко и кученцата шавливи и... ама нали има силуети :lol:
Сребърната рибка 22.09.06Трябваше да има конкурс Best Wet :KSS-doggy: . Много хубаво избрано място. Страшно ми хареса. Жалко според Кора, че бяхме понамръзнали и бързахме към в къщи, защото сигурно поне час щеше да се мята във водата след изложбата. Бях й дала обещание и го спазих до три хвърляния на пръчка :KSS-pet:
От лошото време аз дори бях облагодетелствана - сега мога да се издам. Два дена преди това бях претърпяла с това същото мое бижу ненагледно едно класическо, качествено, истинско, стабилно (може би неумесно прилагателно в с лучая) пльосване по време на сутрешна разходка :KSS-clap: За Кора беше безкрайно забавно че ме намира на земята окаляна и със скъсани дънки и взе да скача около мен във възторг, а аз едва си сгънах коленете да се изправя. За един час вече се бяха подули и посинели... :KSS-plias: :KSS-kez: Е - пооправих се до изложбата но бягането в ринга щеше определено да ме затрудни :unsure: . Така че явно някой ми симпатизираше отгоре за времето и стеклите се обстоятелства :KSS-dance: .
Беше забавно. Благодаря на всичките си приятели, които ни приютиха под тяхната шатра. И на организатовите, които направиха всичко възможно изложбата да продължи максимално удобно за всички.
Може би трябва да благодарим и на съдържателите на ресторантчето, че станаха съпричастни към кучешкото мероприятие. :KSS-cheers: