Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: WWW.DOGBG.COM  (Прочетена 7675 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Zlati_husky

• Специалист
  • Публикации: 179
    • http://www.goldennicol.dog.bg
WWW.DOGBG.COM
« -: Декември 16, 2005, 18:03:16 pm »
малко не по темата ама се чудя :unsure: защо сте си кръстили новия сайт
www.dogbg.com ? Струва ми се прекалено идентично с други два сайта <_< и според мен се губи индивидуалността......има dog.bg има dogbg.net и сега dogbg.com :lol  :lol:  :lol:  
siberians forever

Hlebarov

• Администратор
  • Публикации: 4888
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #1 -: Декември 16, 2005, 20:17:41 pm »
А не смяташ ли, че и за трите сайта имам известен принос. Ако искаш пълната история, то тя е следната:

1. Първи беше сайта dogs.abv.bg, който в един момент беше и официален сайт на БРФК. Знаеш кой го е правил нали - не съм аз, но пак е Хлебаров

2. След това се появи dogbg.com - на Петьо и Кръстина. И на тях съм помагал. Поради редица обстоятелства Кръстина загуби правата върху този сайт и те се държаха замразени от собственици, които нямаха нищо общо с кучетата и никакъв интерес към него.

3. После беше dog.bg - него не искам да го коментирам, но освен, че и аз имах някакъв принос за създаването и утвърждването му, собственикът му многократно ме е молил да му помогна да вземе правата върху dogbg.com.

4. После направихме този сайът и форум като официалното място на Киноложко сдружение "София". Адресът ни WWW.SOFIA-DOG.DIR.BG ясно показва кои сме, но е доста дълъг. Затова за улеснение взех и WWW.DOGBG.COM.

Той първо е по-кратък, а второ е по-удобен за кореспонденция с чужбина - в "интернет говорящите" среди всички адреси са "дот ком" т.е. ".com". Подчертавам още веднъж че старият ни адрес WWW.SOFIA-DOG.DIR.BG остава активен и за в бъдеще и е равносилен на WWW.DOGBG.COM.

надявам се, че сега всичко ти е ясно, но ако имаш още въпроси - моля в темата "Общи въпроси на форума" или на лични бележки.

Zlati_husky

• Специалист
  • Публикации: 179
    • http://www.goldennicol.dog.bg
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #2 -: Декември 16, 2005, 20:23:47 pm »
Знам ,кой е първият сайт :D
просто ми стана любопитно това с имената всички са догбг....а на мене принципно ми е се тая аз посещавам всички български сайтове с изключение на един :lol:
п.с. исках да пиша в самата тема но не мога да се влюча :unsure:  
siberians forever

Hlebarov

• Администратор
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #3 -: Декември 16, 2005, 20:25:10 pm »
Така съм я направил. Сега ще преместя няшия разговор в темата за общи въпроси на форума.

Casper

• Специалист
  • Публикации: 115
    • http://
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #4 -: Декември 19, 2005, 12:06:55 pm »
Нямах представа до сега  кой е създателя на изброените по горе сайтове ,но сега след като разбрах мога само да те поздравя за чудесната работа .
Но ако трябва да бъда честен и аз  като Злати  се чудя защо точно това име си избрал , много ми се иска да имаме нещо което да е по различно
Ако е нужно направи един нов раздел или направо тук всеки да напише това което мисли че трябва да се направи за да бъде този сайт уникален .

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #5 -: Декември 19, 2005, 12:26:01 pm »
За да имаме нещо различно и да бъде този сайт уникален,са важни ХОРАТА които пишат тук и темите,по които говорим и ще говорим тепърва! :D
dogbg.com е само един адрес,на сайт, чието съдържание е в нашите ръце (и в нашите кучета :lol: )!

А като говорим за уникалност...и тук вече има наистина уникални неща,които не можеш да срещнеш никъде в момента - такова нещо е Видеотеката,например :D !

Иначе,намирам че идеята на  Cassper, за дискусия по въпросите на форума е чудесна - това си е нашето място и всеки има право да каже какво иска да има в него!!!

Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Hlebarov

• Администратор
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #6 -: Декември 19, 2005, 12:35:16 pm »
www.sofia-dog.dir.bg също е активен адрес и всеки може да избере за себе си как да влиза в сайта.

:dogwalk  :___  :__:  

А това, както виждате - са част от новите ни емотиконки !  :D  

Casper

• Специалист
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #7 -: Декември 19, 2005, 13:55:52 pm »
Иконките са мноо яки ,ама мисълта ми беше друга ,иска ми се да измислим едно име което да ни направи хем различни - хем уникални :KSS1:  

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #8 -: Декември 19, 2005, 14:11:00 pm »
Цитат
Иконките са мноо яки ,ама мисълта ми беше друга ,иска ми се да измислим едно име което да ни направи хем различни - хем уникални :KSS1:
КУЧЕШКАТА ГОВОРИЛНЯ...не е ли уникално име за кучешки форум?!?! :KSS1:
А иначе сайта не може да бъде друг,освен Сайт на Киноложко сдружение "София"! ;)  :drunk:  
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Casper

• Специалист
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #9 -: Декември 19, 2005, 14:21:03 pm »
Цитат
Щом
А иначе сайта не може да бъде друг,освен Сайт на Киноложко сдружение "София"! ;)  :drunk:
щом може да WWW.SOFIA-DOG.DIR.BG  или DOGBG.COM какво му прече да е нещо което ще е късичко и хубавко ,лесно за запомняне и атрактивно(какъвто е и самия сайт)????

иначе КУЧЕШКАТА ГОВОРИЛНЯ Е СУПЕР  

Guest

• Гост
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #10 -: Декември 19, 2005, 15:52:21 pm »
Предлагай - не пречи да имаме и трето, и четвърто и т.н. име ...

Face

• Гост
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #11 -: Декември 19, 2005, 16:08:03 pm »
м/у другото, щом е такава борба за името dogbg..... свобордни са още dogbg.org, dogbg.biz, dogbg.us i dogbg.info( info струва само 6 лв. за първата година) ;)  

Hlebarov

• Администратор
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #12 -: Декември 19, 2005, 16:21:50 pm »
Цитат
м/у другото, щом е такава борба за името dogbg..... свобордни са още dogbg.org, dogbg.biz, dogbg.us i dogbg.info( info струва само 6 лв. за първата година) ;)
Ти сега какво - оферти ли правиш ? :D

Борба няма - поне от наша страна. Първите са си винаги първи - помня че доста пишеше по форумите на dogs.abv.bg  :clap:

Както казват шопите "ние се не фалиме - оно си се види". Щом дори и ти нямаше забележки по отношение на организираната от Киноложко сдружение "София" изложба и дори по отношение съденето на далматините - значи сме се справили добре.  ;)

А иначе, както вече ти каза Саричка, твoето критично око и критичното ти мнение са винаги добре дошли.

АНДИ

• Гуру
  • Публикации: 1256
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #13 -: Декември 19, 2005, 16:26:24 pm »
Бе не мога да Ви позная! :unsure:  :plias: Хлебаров,Фейс,Вие какво да не се разцелувате?Това истинското лице ли е?

Guest

• Гост
WWW.DOGBG.COM
« Отговор #14 -: Декември 19, 2005, 16:46:34 pm »
Цитат
Цитат
Ти сега какво - оферти ли правиш ? :D

Борба няма - поне от наша страна. Първите са си винаги първи - помня че доста пишеше по форумите на dogs.abv.bg  :clap:

Както казват шопите "ние се не фалиме - оно си се види". Щом дори и ти нямаше забележки по отношение на организираната от Киноложко сдружение "София" изложба и дори по отношение съденето на далматините - значи сме се справили добре.  ;)

А иначе, както вече ти каза Саричка, твoето критично око и критичното ти мнение са винаги добре дошли.
той форума на dogs.abv.bg си е форум на gbg.bg  ;)
А иначе няма какво да правя оферти за домейните:), те са свободни още, отиваш до някоя хостин компания и ги купуваш:) а ако позваш yahoo.com, ще вземещ за по 3 долара всеки домейн, а иначе в са малко повече.

Изложабата си беше добре, накрая имаше малък проблем относно колко САС-а да се дават, но всичко се оправи, даже предполагам, че някой нарочно е поставил въпроса на Иван Димитров и точно малко преди да започнат да ни съдят нас, но за 10мин. всичко се оправи даже и ти беше там. Относно съденето само мога да кажа, че бях приятно изненадан, от французина не съм очаквал, особенно за Алфи кучето в интермедия, помислих, че и този французин ще започне с точките и няма да хареса, че няма бяло на ушите, но французина (не мога да му запомня името) показа едно добро познаване на стандарта и направи хубаво описние на кучета, а не отби номера и всички тези неща ме радват.

АНДИ  ;)