А не смяташ ли, че и за трите сайта имам известен принос. Ако искаш пълната история, то тя е следната:
1. Първи беше сайта dogs.abv.bg, който в един момент беше и официален сайт на БРФК. Знаеш кой го е правил нали - не съм аз, но пак е Хлебаров
2. След това се появи dogbg.com - на Петьо и Кръстина. И на тях съм помагал. Поради редица обстоятелства Кръстина загуби правата върху този сайт и те се държаха замразени от собственици, които нямаха нищо общо с кучетата и никакъв интерес към него.
3. После беше dog.bg - него не искам да го коментирам, но освен, че и аз имах някакъв принос за създаването и утвърждването му, собственикът му многократно ме е молил да му помогна да вземе правата върху dogbg.com.
4. После направихме този сайът и форум като официалното място на Киноложко сдружение "София". Адресът ни WWW.SOFIA-DOG.DIR.BG ясно показва кои сме, но е доста дълъг. Затова за улеснение взех и WWW.DOGBG.COM.
Той първо е по-кратък, а второ е по-удобен за кореспонденция с чужбина - в "интернет говорящите" среди всички адреси са "дот ком" т.е. ".com". Подчертавам още веднъж че старият ни адрес WWW.SOFIA-DOG.DIR.BG остава активен и за в бъдеще и е равносилен на WWW.DOGBG.COM.
надявам се, че сега всичко ти е ясно, но ако имаш още въпроси - моля в темата "Общи въпроси на форума" или на лични бележки.