Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Кучешки хороскоп  (Прочетена 4502 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Bini

• Експерт
  • Публикации: 264
    • www.siberian-husky.dir.bg
Re: Кучешки хороскоп
« Отговор #15 -: Декември 31, 2007, 15:46:07 pm »
В БЛИЗНАЦИ все едно не описват зодията, ми описват Прешъс. :biggrin:

Цитат
С кучета-Близнаци не можете да скучаете.Това са обаятелни животни, на които е невъзможно да не обърнете внимание, независимо от породата.

Винаги е така и това не-скучаене понякога се обръща направо в нахалство от нейна страна. Човек не може да прави нещо друго като да седи на компютъра, ако тя е в близост до него.

Цитат
Не понасят самотата.

Това е повече от вярно. Тя е на 7 месеца и малко и дори да я оставя за малко и да отида до тоалетната се почва едно виене.. :doh:

Цитат
Склонни са към измама. С искренно изражение на невинност и непорочност ще стоят насред разбърканата стая и търсят съвместно с вас изчезналите кренвирши.

Хахах, не се и съмнявам. :biggrin:

Цитат
При това те не са напълно безсъвестни.

Аз и се карам - тя в небето гледа. 1425 Напоследък я гризе съвестта като се изпишка вкъщи - но това е крайно време да се случи.

Цитат
Близнаците са възприемчиви към всичко ново, добре се поддават на всички видове дресировка, когата го сметнат за нужно.
Общо взето - само ако имам нещо вкусно, иначе няма зделка.

Цитат
Кученцата-Близнаци са неуморими.
Може да играе цял ден и пак няма да се умори. Другите кучета след 2/3 часова игра налягат по тревата да почиват - нашата Прешъс ходи и ги дърпа да играят.

Цитат
Кученцата-Близнаци трябва внимателно и рано да се приучат към вода, тъй като те не я понасят.
Не и е хич кеф да я къпя, а в морето не пожела да влезе.

Цитат
Това са топлолюбиви кучета, които често мръзнат и се простудяват, особено през зимата, както и много лаят.
Това не е вярно - тя обожава студа и наистина много лае - нетипично за хъски.

Цитат
С тях е необходимо много да се движите.
Хъски - какво да го правиш.

Цитат
..макар да не са силно привързани към своя господар и лесно се обвързват с всеки човек, който си е поиграл с тях или ги е погалил. Те често се изгубват и не се връщат при своя собственик.

:upset: :upset:

За господаря не е вярно - тя е много привързана към мен, но останалата част, за жалост - да. :ssaadd:
« Последна редакция: Март 27, 2008, 23:03:52 pm от Bini »