В БЛИЗНАЦИ все едно не описват зодията, ми описват Прешъс.

С кучета-Близнаци не можете да скучаете.Това са обаятелни животни, на които е невъзможно да не обърнете внимание, независимо от породата.
Винаги е така и това не-скучаене понякога се обръща направо в нахалство от нейна страна. Човек не може да прави нещо друго като да седи на компютъра, ако тя е в близост до него.
Не понасят самотата.
Това е повече от вярно. Тя е на 7 месеца и малко и дори да я оставя за малко и да отида до тоалетната се почва едно виене..

Склонни са към измама. С искренно изражение на невинност и непорочност ще стоят насред разбърканата стая и търсят съвместно с вас изчезналите кренвирши.
Хахах, не се и съмнявам.

При това те не са напълно безсъвестни.
Аз и се карам - тя в небето гледа.

Напоследък я гризе съвестта като се изпишка вкъщи - но това е крайно време да се случи.
Близнаците са възприемчиви към всичко ново, добре се поддават на всички видове дресировка, когата го сметнат за нужно.
Общо взето - само ако имам нещо вкусно, иначе няма зделка.
Кученцата-Близнаци са неуморими.
Може да играе цял ден и пак няма да се умори. Другите кучета след 2/3 часова игра налягат по тревата да почиват - нашата Прешъс ходи и ги дърпа да играят.
Кученцата-Близнаци трябва внимателно и рано да се приучат към вода, тъй като те не я понасят.
Не и е хич кеф да я къпя, а в морето не пожела да влезе.
Това са топлолюбиви кучета, които често мръзнат и се простудяват, особено през зимата, както и много лаят.
Това не е вярно - тя обожава студа и наистина много лае - нетипично за хъски.
С тях е необходимо много да се движите.
Хъски - какво да го правиш.
..макар да не са силно привързани към своя господар и лесно се обвързват с всеки човек, който си е поиграл с тях или ги е погалил. Те често се изгубват и не се връщат при своя собственик.

За господаря не е вярно - тя е много привързана към мен, но останалата част, за жалост - да.