Новини:

Balkan Winner Sofia - 4 x CACIB - 24-27.04.2012 * * * Black Sea Winner - 16.07 - 24.07.2012 - 7 countries - 16 dog shows

Автор Тема: Фотогалерия  (Прочетена 8867 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

areta

• Новак
  • *
  • Публикации: 10
    • Spotmaniac BG Joomla
Фотогалерия
« Отговор #30 -: Ноември 23, 2006, 22:01:17 pm »
Sarichka трогната съм,че Аретка(Bg Joomla)ти е любимка!Доста се постарахме за тази изложба,че нали този път голяма конкуренция! :D  

Ели

• Гуру
  • Публикации: 2063
  • Ado, I love you!!!
Фотогалерия
« Отговор #31 -: Ноември 23, 2006, 23:01:25 pm »
А аз се радвам, че я доведохте! KSS-thumbup ...
Знам ги бебоците от съвсем мънички...имаше снимки, когато се родиха :wub: , когато поотраснаха и "дойдоха" петната :D ...да ти кажа честно, Джумлата (аз така си я знам :rolleyes: ) ми е любимка още от тогава :wub:  :wub: ...Бях много щастлива да я видя на живо!
И другите братчета и сестричета са страхотни, но тя е "моето" куче! :wub:  :wub:
Ще се радвам да се виждаме и в бъдеще по изложбите....и ще се запознаем и на живо - аз не съм изложител, но обикновенно се навъртам в ринговете ;) ...
А за подготовката - поздравления!!! Ако всички се подготвяха като теб, щеше да е прекрасно!!! :KSS-10x:  
Ееееех..."кучешки" живот! :-)

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Фотогалерия
« Отговор #32 -: Ноември 23, 2006, 23:25:18 pm »
Цитат
А има ли някой снимки за танци?

Всичко, което имам е ТУК...има няколко снимки с теб и Махараджа  :KSS-dance: , дано ти послужат.
Танца, е най-добре да се записва с камера - много по-впечатляващо е :rolleyes:  

Guest

• Гост
Фотогалерия
« Отговор #33 -: Ноември 27, 2006, 22:52:52 pm »
Цитат
Ще се радвам да се виждаме и в бъдеще по изложбите....и ще се запознаем и на живо - аз не съм изложител, но обикновенно се навъртам в ринговете ;) ...
А за подготовката - поздравления!!! Ако всички се подготвяха като теб, щеше да е прекрасно!!! :KSS-10x:

Арета:KSS-Gold:  беше единсвената женска от това кучило на изложбата, сестра й Ерика (Breath-taking View), която е моя не беше на изложбата поради стечение на някой обстоятелства (но иначе беше записана), пък и тя не е в София в момента.Но изложбата бяха Арета, Теро и Алфредо, както и баща им Енцо, също така Аl Capone (Алфи):KSS-dogwalk: , Тара (Only You Darling Wonderdevil).Ерика обаче почва с пълна сила от другата година  :KSS-Gold: :KSS-pet:  :KSS-clap:  :lol:
« Последна редакция: Ноември 27, 2006, 23:21:18 pm от Sarichka »

Ели

• Гуру
  • Ado, I love you!!!
Фотогалерия
« Отговор #34 -: Ноември 27, 2006, 23:22:32 pm »
Супер! Много ще се радвам да видя още хубавици от това кучило KSS-thumbup ...

п.п. регистрацията във форума е лесна и бърза  ;) ...