А защо питаш тогава кой ще организира изложбите на Камчия? Нали си от Варна,там не се ли чувате със Светла Колева? И последното изречение от предпоследния ти пост?
Не ми отговаряй,щом искаш да има мир!Чак любов! :D Чел съм всичките ти постинги във всички форуми/и в Догчемпиънс/ относно последните промоции във Варна,така,че хайде чао!
Мосля че казах вече - за мен е важно кой организира една изложба, защото не искам да си губя времето с лошо организирана изложба и в късане на нерви дори докато се запиша...
Има хора, които са показали какво могат и аз поне бих се замислила доста преди да се запиша за участие организирана от тях изложба, пък било и под егидата на БРФК. Има и изложби, на които с удоволствие бих участвала, защото организатора го знае и може!
Не искам да коментирам никого конкретно... Всеки има право на мнение и мисля, че е най-добре да си го състави сам, а не под влиянието на мнението на други хора. Аз съм се нагледала, наслушала, начела на мнения и те не са променили моето и за разлика от много хора не си го променям от духането на вятъра...
Все пак, ако те интересува - с Светла не се чувам, но не ми пречи да го направя, ако има за какво...
И още нещо - в бизнеса не е нужно да се харесваме, а да можем да работим заедно! Ако някой иска да работи с мен, да му помогна, нека се обади... но първо трябва да покаже, че е честен и коректен, за да работим заедно! Говоря по принцип...
И да знаеш, че не се отмятам от нито една дума написана или казана някъде! Никога не говоря неща, които да не са истина или зад гърба на някого нещо, което да не мога да му кажа в очите...
Просто ми се иска, когато сме критични към нещо, критиката да е градивна! Когато критикуваш някого, можеш да го направиш по два начина - да го сринеш с земята или да му помогнеш да полети, осъзнавайки грешката си... Когато казах мир и любов - имах впредвид второто... Това се прави с взаимно уважение...
Уффф, Анди... :plias: не исках да прозвучи толкова сериозно, ама май се впегнах нещо... sorry... ;) :D