Здравей отново hari! :D
Наистина се радваме на присъствието ти при нас и ми се иска да ти обясня малко за целта на този форум...
В тази тема си говорим за булдоци,имаме няколко френски булдочета и два английски!
hari,не знам доколко си запознат с правилния начин на покупка на куче,но борсата и т.нар "развъдници",където се продават кучета от различни породи - не са вариант! :( Не са вариант,защото кученцата,които се продават там са с неизвестен произход и поради тази причина - не рядко са с някакво заболяване :( ...Тук се опитваме да се учим как е правилно да се търси и купи мечтаното куче,за да е здраво и след време да има и здраво поколение...
Затова имам една молба - много моля, да изтриеш линка към борсата!
Тук сме против такива организации,които в голямата си част само мамят хората,които нямат достатъчно информация,като им продават кучета (без значение от породата),с неясен произход и лошо здравословно състояние! :mad
Благодаря за разбирането

!...
Аз мога да махна линка,но ми се иска да стане ясно,ЗАЩО не е добре да се купува куче по този начин и,че тази информация ТРЯБВА да се махне,за да има надежда,все по-малко хора да грешат по този начин!!!
Дано ме разбираш правилно :rolleyes: - вината не е в теб - ти си искал куче и първо там си го намерил....Много хора като теб,не са наясно със смисъла на родословията и купуването на куче от специализиран за конкретната порода развъдник!
Самата аз ,допуснах грешката да взема Сара директно от домашно кучило и нейните майка и баща са без родословие :plias: ,поради което Сара(независимо от всичките и добри характеристики!) е кастрирана вече и никога няма да създаде още едно безродословно кучило френски булдоци!
Освен това,колкото и да ми се иска,колкото и да съм запалена по кинологията - няма изложба,на която мога да заведа Сара,заради липсата на родословие! :(
И така,сега най-важното за мен е ,все по-малко хора да допускат твоята и моята грешки!!!
За да я има любимата порода,тя трябва да се развъжда внимателно,в квалифицирани развъдници,от хора които са познавачи на самата порода! :__:
Иначе булдочетата си ги гледаме тук :D ! Дано не съм те изплашила с горното,но то е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО и е част от целите на този сайт и неговия форум!!!
Тук е така ....никакви линкове към борси,никакви реклами на зоомагазини,които продават животни!!! :mad
За да може повече хора,които четат този сайт,да се учат и да има все повече (а един ден-САМО!) кучета с родословие,от развъдник на породата,с ясен произход!!!!
....надявам се,че ме разбра правилно! ;)....
Оттук -нататък важно е само твоето булдоче :we: !
Много се радвам,че се храни добре и е игрива - това са сигурни признаци за здраве

С какво я храниш?! Тук има различни мнения и варианти,но аз мога само един съвет да ти дам в това отношение - вземи и качествени гранули (например Роял канин медиум джуниър) и си я храни само с тази храна! Аз така направих с моята Сара и до ден днешен - не сме имали проблеми със стомахчето! :D
За снимките - става по следния начин:
1) Снимките трябва да са качени първо в компютъра ти. Трябва да са снимани с цифров фотоапарат или да са сканирани качени в компа.Размера им трябва да е 640/480 пиксела.
2) Откриваш си безплатен акаунт в някой от сайтовете за снимки. Такива са например
www.imagecave.com ,
www.photobucket.com ....има много такива,другите приятели също ще ти препоръчат такъв сайт,ако тези двата не са ти достатъчни :D ...
3) Като си откриеш акаунта,качваш снимките от компютъра си в твоя нов албум в сайта за снимки.По този начин ,всяка снимка получава адрес,т.нар URL,който трябва да изглежда нещо такова
http://usera.imagecave.com/album(име на албума)/snimka(име на снимката).jpg
4) Снимката е готова за публикуване!

Това става така: Докато пишеш постинга си,кликваш на тага
Кога ще и слагат на Чери третата ваксина?
Много се надявам да си ме разбрал правилно за борсите :rolleyes: - не е насочено към теб,но е наистина важно!!!